OK LLIGA 2013-14 (JORN 29): BARÇA 5 - VENDRELL 1

El Vendrell perd 5 a 1 al Palau Blaugrana

Alineacions

FC BARCELONA (5): Aitor Egurrola, Marc Gual, Sergi Panadero, Matías Pascual i Pablo Álvarez -cinc inicial-  Marc Torra, Reinaldo García, Xavi Barroso i Raúl Marín.

MORITZ CE VENDRELL (1): Xevi Puigbí, Jordi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer i Lluís Ferrer- Carlos Cortijo, Àngel Rodríguez i Aleix Cid.

Gols
1-0 Pablo Álvarez (7'), 2-0 Marc Torra (14'), 3-0 Raúl Marín (22'), 4-0 Marc Gual (29'), 4-1 Xixi Creus (36'), 5-1 Pablo Álvarez (43').

Àrbitres: Garrote i Talavera.

El partit va ser dominat pel Barça des de bon començament. Al minut 7, Pablo Álvarez va aprofitar un penal per inaugurar el marcador. A continuació, al minut 14, Torra, tot sol al segon pal, va ampliar l'avantatge i encara n'hauria pogut fer un altre si no hagués estavellat
una altra pena màxima contra el cos de Xevi Puigbí. En els minuts següents semblava que el Vendrell podia retallar distàncies, però Egurrola no ho va permetre i, a tres minuts per al descans, Raúl Marín va aprofitar un rebuig de Puigbí per anotar el 3 a 0 amb què s'arribaria
al descans. Tot just va començar la segona part, Marc Gual va marcar el 4 a 0. Tot i que Xixi Creus va reduir la distància en el marcador, la desena falta del Vendrell va ser aprofitada per Pablo Álvarez per marcar el 5 a 1 definitiu de falta directa.

El proper dissabte 7 de juny, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Liceo en la darrera jornada de l'OK Lliga, en la qual l'afició es podrà acomiadar de Guillem Cabestany, Lau, Eloi Albesa, Xevi Puigbí i Carlos Cortijo.