7 de jul. 2014

VIII TROBADA D'HOQUEI DEL CE VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell
Una cinquantena de jugadors es reuneixen a la VIII Trobada d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell

El passat dissabte 5 de juliol, a la tarda, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, es va celebrar la vuitena edició de la Trobada d'Hoquei amb tres partits, dos de veterans i un de cracks, i un concurs de faltes directes.

El primer partit de veterans va comptar amb els jugadors següents: Xavier Nicolàs, Nico; Jordi Solans; Josep M. Guasch, Guaso; David Guasch, Bitxo; Juanjo Santó; Joan Huguet; Pep Prats; Xavier Cugat; Pep Cid; Bartomeu Baldrís; Jaume Llop; Andreu Santó, Salvador Julivert i Jordi Santacana.

El segon partit de veterans va comptar amb els jugadors següents: Òscar Baldor, Jaume Jané, Marc Mestres, Joan Mas, Josep Urgell, Xavi Ferrer, Pai Carnicer, Toni Porta, Josep Galofré, Octavi Font, Oriol Nicolàs, David Llevadies i Roger Caballero.

I en el partit de cracks van participar els jugadors següents: Sergi Cañellas, Marc Solans, Jordi Ferrer, Santi Julivert, Jordi Lluch, Erik Gual, Joan Esteve, Marc Baldrís, Aitor Fonollosa, Biel Salvadó, Pelayo, Josep M. Guasch (júnior), Lluís Ferrer, Adrià Salvadó, Aleix Cid, Sergi Ferrer, Víctor Catalán, Óscar Ruiz, Ester Ferrer, Ricard Lambea i Edgar Juncosa.

Durant els tres partits, que van ser arbitrats per David Guasch, Joan Solans i Xavi Ferrer, l'organització de la Trobada va repartir entre el públic unes butlletes per poder votar el millor jugador de cada partit.

Foto de grup de tots els participants
I abans del partit de cracks va tenir lloc un concurs de faltes directes, en el qual hi van participar Lluís Ferrer, Jordi Ferrer, Erik Gual, Aleix Cid i Joan Esteve. Els porters van ser Sergi Cañellas, Josep M. Guasch (júnior), Marc Solans i Pelayo.

Al finalitzar el partit de cracks es va fer el lliurament dels premis, que va anar a càrrec del president del Club d'Esports Vendrell, Jordi Robles; el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa; del regidor de l'Ajuntament del Vendrell Joan M. Diu, i el patrocinador Motos Esteve. Per decisió del públic assistent, el premi al millor jugador dels partits de veterans va ser per a Jordi Solans, i el premi al millor jugador del partit de cracks va ser per a Ester Ferrer. I el guanyador del concurs de faltes directes va ser Aleix Cid.





D’altra banda, l’organització de la Trobada va fer un reconeixement especial a Xavi Ferrer, Lluís Ferrer, Jordi Ferrer i David Guasch, Bitxo, per haver estat campions de la Copa del Rei i per haver-se classificat per a la final a quatre de la Lliga Europea.



La gran tarda de l'hoquei vendrellenc va finalitzar amb un sopar de germanor.

L'organització agraeix el suport rebut pel Club d'Esports Vendrell i per la resta de col·laboradors. D'altra banda, es fa un agraïment especial a Camil·la Pérez perquè un any més és l'encarregada de realitzar els trofeus de la Trobada, unes peces de ceràmica úniques que estan fetes d'una forma molt especial.