12 de set. 2014

AQUEST CAP DE SETMANA ES PRESENTEN EL CP TORDERA I EL CH LLORET 2014-15


Un cop passat un llarg estiu sense hoquei, però amb diversos moviments de mercat, la major part dels clubs ja han tornat a la feina, i desprès d'haver disputat ja els primers partits de pretemporada, molts clubs comencen ha fer la seva posada de llarg davant de la seva afició amb les novetats de cara a la nova temporada. Aquest cap de setmana els hi toca el torn al CP Tordera i el CH Lloret.

El divendres 12 a les 18:30 el CP Tordera 2014-15 presentarà oficialment a tots els seus equips en el Pavelló Parroquial de Tordera. El primer equip torderenc te com a principal objectiu de la temporada el poder consolidar-se a la OK Lliga desprès de que l'any passat va poder aconseguir la permanència. Amb baixes importants respecte a la passada campanya, el Tordera presentarà els seus nous reforços per enguany, Berna Garcia, que torna desprès d'un any al Vilafranca, i Manel Garcia, provinent del Blanes. Però la principal novetat serà a la banqueta, on Ramon Benito substituirà al tècnic artífex de l'ascens i la permanència, Jose Martos.

Al finalitzar els actes de presentació dels equips i les fotografies oficials pertinents, el primer equip del CP Tordera jugarà un partit conta el CH Caldes de 1ª Divisió estatal.

El diumenge 14, el CH Lloret aprofitarà el seu torneig “Dona Marinera” per presentar tots els seus equips oficialment a casa, com mana la tradició. Els lloretencs van perdre la categoria la passada temporada i enguany jugaran a la 1ª Divisió estatal amb una profunda renovació de la plantilla. Les baixes de Xavi González, Rodri, Marc Gòmez i Raül Pelicano seran cobertes pel nouvingut David Plaza (Blanes HCF) i Àlex i Marc Grau, Xavi Sulé i Xavi Crespo, tots ells provinents del planter. Manel Barceló continuarà un any més dirigint a l'equip, la prioritat principal del qual no serà l'ascens imminent, sinó crear i consolidar un projecte de futur donant pas al joves jugadors de la casa.

Tot i que la presentació del Lloret serà el diumenge, coincidint amb la fase final del XXIX Torneig Dona Marinera, el torneig, que l'any passat va recuperar el seu format original amb partits de diferents categories, començarà el divendres 12 amb els primers partits de base amb la participació del Lloret i 8 clubs més, i tindrà el seu colofó el diumenge amb la presentació dels 16 equips del club i la final del torneig sènior.