1 d’oct. 2014

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL SHUM 2014-15

Font: Premsa SHUM

PRESENTACIÓ AMB NOTA


El SHUM Grupo Maestre va realitzar aquest dissabte la presentació dels 17 equips que representaran el club maçanetenc al llarg de la temporada 2014/15. El centenar de jugadors i jugadores va concentrar-se al mig de la pista per realitzar la tradicional foto de família, que dóna per inaugurat un curs amb il·lusions renovades. La cerimònia va comptar amb la presència de l’alcalde Antoni Guinó i de la regidora de Joventut, Esports i Festes Natàlia Figueras.

Victòria amb bones sensacions

El plat fort de la tarda va ser el partit del primer equip contra el Sant Feliu de Codines, en el marc de la segona jornada de la Copa EsportsPenedès.cat. Els homes de Gerard Pujol van superar als vallesans (9-2) després de realitzar una gran segona meitat. Amb aquest triomf, el SHUM Grupo Maestre s’ha assegurat la primera plaça del Grup B d’aquesta competició i, per tant, s’ha classificat per a la final que se celebrarà l’11 d’octubre a Lloret de Mar.

David Gelmà va inaugurar el marcador als 14 minuts de joc i, poc després, els de David Cáceres van empatar amb una diana d’Hinojal. El SHUM no va perdre la cara al partit i Rodri i Xixo també van veure porteria, així com el visitant Oriol Vivet. Al descans es va arribar amb un 3-2 al marcador que va donar pas a una segona meitat en què hi va haver un clar domini local. Sergi Parra, en dues ocasions, i David Gelmà –fent el seu segon gol del duel– van ampliar el marcador fins al 6-2 quan encara quedaven quinze minuts de joc. Terns (de falta directa), Xavi Lladó i Ferran Garcia també van afegir-se a la festa golejadora.

Segons la valoració de l’entrenador Gerard Pujol, a la segona part «va haver-hi els 15 millors minuts de joc del que portem de pretemporada», fet que demostra el creixement de l’equip. Els propers dos compromisos de pretemporada es jugaran el proper cap de setmana. Divendres, el SHUM rebrà l’Alcobendas i el dissabte jugarà a la pista del Lloret.