17 de nov. 2014

I DIADA D'HOQUEI PATINS ENVERS LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Font: Comitè Català d'Hoquei Patins

DIGUES PROU, NO ESTÀS SOLA!

El pavelló de Sant Josep de Tàrrega acollirà el dia 25 de novembre la I Diada d'hoquei patins envers la violència de gènere, en el marc del dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.


La jornada inclourà dos partits. A les 18.00 h es disputarà el partit de MiniFem entre l'HP Tàrrega i el CH Teldair Mollerussa. El segon partit serà a les 19.30 h entre el Vila-Sana Bell-lloc i l'Igualada femení CHP.

Entremig dels dos partits, a les 7 de la tarda, la periodista Montse Mir de Catalunya Ràdio llegirà un manifest per a l’eliminació de la violència de gènere. També hi haurà diversos parlaments. A les 20.30 h hi haurà la projecció pública de diversos lipdub i el lliurament de premis. Durant l’esdeveniment es comptarà amb l'actuació de l'Associació Cultural Guixanet (Els Targalets), el Gyas Club, el Centre Esportiu Sant Jordi, els Tambors dels diables de BAT de Tàrrega, Esbart Albalda (Ball de bastons) i Gimnàs Tàrrega.

Per una altra banda, el Comitè Català d'Hoquei Patins ha promogut que durant la jornada del 22 i 23 de novembre tots els equips portin un llaç morat en senyal de solidaritat amb la causa.

Més informació en aquest ENLLAÇ