18 de nov. 2014

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2014-15 (JORN. 5): SHUM 7 - SANT FELIU 2

Font: Premsa SHUM

ENGANXATS A LA LLIGA
El SHUM celebra un dels gols

El primer equip del SHUM Grupo Maestre es mostra intractable a casa i, davant el Sant Feliu, tampoc va cedir per aconseguir una àmplia victòria. Els tres punts permeten a l’equip de Gerard Pujol fer bo el punt sumat la setmana passada a la pista de l’Arenys i enganxar-se a la part alta de la taula, liderada per un Sant Cugat invicte.

En el duel d’ahir, els arlequinats no van donar cap opció als vallesans. Ferran Garcia i David Gelmà van fer els dos primers gols i el visitant Altayó va escurçar distàncies. Just abans d’arribar al descans, el capità Xavi Lladó va fer el seu primer gol del curs.

Xavi Lladó fa el 3-1
A la represa, Gelmà i Parra van ampliar el marcador fins al 5-1. Sergi Fajas va fer la segona diana visitant però els maçanetencs no van mostrar dubtes gràcies a la seguretat de Linu a la porteria i a l’encert de Ferran Garcia a l’hora d’executar una falta directa. El silenc Xavi Lladó va tancar un marcador que permet afrontar amb optimisme el proper duel a la pista del Vilanova (diumenge 23, 12.00 hores).

Gol de Sergi Parra (5-1)
Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Linu, Xixo, Rodri, Sergi Parra i Ferran García (cinc inicial); David Gelmà, Lladó i Terns.

CHP Sant Feliu: Turon, David Ros, Altayó, Hinojal i Marc Fajas (cinc inicial); Vila, Sergi Fajas, Garcia i Valls.

Gols (7-2; 3-1 i 4-1): 1-0, m.9, Ferran Garcia; 2-0, m.23, David Gelmà; 2-1, m.24, Altayó; 3-1, m.25, Lladó; 4-1, m.27, David Gelmà; 5-1, m.30, Parra; 5-2, m.42, Sergi Fajas; 6-2, m.43, Ferran Garcia (falta directa); 7-2, m.49, Lladó.

Àrbitres: Castellnou Sabaté i Raset Salvadó. Blaves als visitants Valls i Vila.

Faltes: 18 del SHUM Grupo Maestre i 12 del Sant Feliu.

Properament hi haurà una galeria d'imatges a l'espai Media del lloc web i a la pàgina oficial Facebook.