20 de nov. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 9): VILAFRANCA 3 - VENDRELL 4

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí perd el partit en l’últim minut

EsportsPenedès - Partit boig el que es va viure a la Poliesportiva de Vilafranca entre CP Vilafranca Capital del Vi i Moritz Vendrell que en el darrer minut i mig de partit va passar de mans vilafranquines a vendrellenques. 3-4, segona victòria dels de Pere Varias i sisena derrota dels de Jordi Garcia. El Patí Vilafranca necessitava aquests punts després de sumar una nova setmana sense Roger Rocasalbas i Joan Vàzquez, baixes vitals per a ells, per poder així escalar llocs a la classificació, però no va poder ser.

El partit va arrencar amb un Vilafranca controlant el joc davant d’un Vendrell que no es trobava sobre la pista. Als dos minuts Xavi Caldú va obrir el marcador després que Jordi Galán fes un xut que va rebotar darrera la porteria i li arribés al segon pal per marcar de plaer. La resposta la va donar Sergi Miras, en una internada a tres quarts de pista per posar l’1-1 am un gol a la creueta.

Les sòlides defenses dels dos equips van agafar el protagonisme després dels gols, fet que va propiciar que els dos equips busquessin el gol amb llançaments exteriors. El Vilafranca va plantejar un joc electrònic que va acabar amb el 2-1 d’Enric Martí al canviar la trajectòria del llançament de Marc Navarro. A partir d’aquí els vilafranquins van tornar a controlar el partit davant d’un Vendrell dubitatiu. A un minut i mig de nou va aparèixer Miras per marxar amb un 2-2 al descans marcant des del punt de penal.

A la segona el domini va ser local fins que es va viure el ball de directes acumulatives. Gerard Camps va aturar-la a Jordi Creus per veure com Rubén Fernández feia el 3-2 abans que Miras topés amb Camps des del punt de penal. Els vendrellencs buscaven el gol a la desesperada davant d’un Vilafranca que va tenir una nova acumulativa que ara Fernández va fallar preludi del final del partit. En una contra Jordi Ferrer va treure’s un llançament de cullera per empatar a un minut i mig de partit. El Vilafranca va buscar la porteria de Guillem Fox però en una sortida de pista, una errada en la passada la va recollir Sergi Miras per marxar sol per fer el 3-4 en el darrer minut de partit.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (3): Gerard Camps – Marc Navarro – Jordi Galán – Xavi Caldú – Rubén Fernández [5 inicial] Jordi Esteva – Enric Martí

MORITZ VENDRELL (4): Guillem Fox – Jordi Ferrer – Sergi Miras – Jordi Creus – Eloi Mitjans [5 inicial] David Martínez – Lluís Ferrer