4 de nov. 2014

PATINADA POPULAR DE MALGRAT DE MAR 2014


CASTANYES, PANELLETS I PATINS

El passat dissabte 1 de novembre, diada de Tots Sants, els carrers de la Vila de Malgrat de Mar van acollir la 4ª edició de la Patinada Popular que organitza anualment el CP Malgrat. L'esdeveniment es tenia que haver celebrat el passat 5 d'octubre, però la climatologia adversa d'aquell dia va obligar a ajornar l'acte per una altra data.


El fet del canvi de dates va fer que molts dels quasi 400 inscrits per la convocatòria inicial no acudissin a la patinada definitiva, però nombroses inscripcions a darrera hora -el que va provocar que els organitzadors tingueren que endarrerir la sortida- van salvar la participació, que es va saldar amb més de 200 inscrits, a banda d'un bon grapat de participants que van prendre part sense haver fet la inscripció prèvia de 2 euros, amb la que tenien dret a una samarreta, participar en la rifa d'un patinet i gaudir dels inflables al final del recorregut.



Com era previst, la sortida va ser des del parc de Can Campassol de Malgrat de Mar, i amb l'animació de la música i en Manolo, la “onada verda” -pel color de les samarretes d'enguany- va recórrer diversos carrers de la població fins arribar al parc del Carrer Salvador Espriu, a tocar del pavelló municipal del CP Malgrat -encara en obres-, on es va procedir a realitzar el sorteig, els més menuts van gaudir dels castells inflables i tothom que va voler va poder refrescar-se assaborint els gelats que va voler. No caldria ni mencionar que tot va transcórrer dins d'un gran ambient festiu i familiar, sense cap incident remarcable.