2 de des. 2014

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2014-15 (JORN. 7): SHUM 2 - ST. CUGAT 0

Font: Premsa SHUM

LÍDERS

El primer equip del SHUM Grupo Maestre segueix sense deixar escapar cap punt de casa. En el duel disputat aquest dissabte contra un rival directe com el Sant Cugat, l’equip de Gerard Pujol ha sabut mantenir una sòlida defensa i ha aprofitat l’encert de Ferran García i David Gelmà, autor dels dos únics gols de l’enfrontament. Els tres punts permeten, a més, aprofitar la desfeta del Lloret a la pista del Burguillos per situar-se en el primer lloc de la taula classificatòria, una posició que el Maçanet no va tastar el curs passat en cap jornada.

L’empat a zero en què es va arribar al descans ha reflectit la igualtat a la pista i el bon treball defensiu d’ambdós equips. El colomenc Ferran García, en el llançament d’una falta directa, ha inaugurat el marcador i el torderenc David Gelmà, a falta de dos minuts, ha sentenciat el matx en la culminació d’un contraatac.

Després d’aquest triomf, el quart a casa, el SHUM Grupo Maestre és el nou líder de Primera Divisió. El proper rival a domicili (diumenge 7, 12.30) serà el Caldes de Montbui, que es troba en segona posició amb els mateixos 16 punts que el conjunt arlequinat.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Linu, Xixo, Rodri, Sergi Parra i David Gelmà (cinc inicial); Ferran García, Lladó i Terns.

PHC Sant Cugat: Gascón, Eloy Gaspar, Yepes, López, Sánchez (cinc inicial); Tobias, Pinto, Farnés i Gilabert.

Gols (2-0; 0-0 i 2-0): 1-0, m.39, Ferran Garcia (falta directa); 2-0, m.48, David Gelmà.

Àrbitres: A. López i C. Bifet. Blaves al local Parra i al visitant Yepes.

Faltes: 10 del SHUM Grupo Maestre i 15 del Sant Cugat.

Incidències: En el transcurs del descans, s’ha realitzat la lectura del Manifest institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones.