3 de des. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 11): MANLLEU 2 - VENDRELL 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya 2 a 3 a la pista del Manlleu

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una victòria molt important a la pista del Manlleu. Si bé la primera part va ser de domini vendrellenc, amb dos gols d'Eloi Mitjans (minuts 8 i 9) i un de Xixi Creus (minut 15), la segona part va ser dominada per l'equip local. Al descans es va arribar amb el marcador d'1 a 3. El gol del Manlleu el va fer Humberto Mendes al minut 20. En la represa, el Manlleu va dominar el joc i va tenir moltes ocasions de marcar. El gol de Lluís Teixidó al minut 29 va fer pensar en una possible remuntada del Manlleu. Però el Vendrell, amb una bona actuació del porter Guillem Fox, va poder aguantar el marcador favorable i va poder sumar tres punts molt necessaris per mantenir l'esperança de la classificació a la Copa.

El proper dissabte 6 de desembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Tordera. Abans, a les 17.45 h, es jugarà el partit de la Lliga ACHP Sub-23 corresponent.