3 de des. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 11): CERCEDA 5 - VILAFRANCA 5

Font: Premsa CP Vilafranca

Empat de mèrit del Patí a Galícia

El Patí Vilafranca ha jugat aquest migdia a la Pista del Cerceda un dels partits més complicats del que va de lliga com a visitant. La pista del Cerceda és una de les pistes més difícils del campionat, on els gallecs aquest any comptaven tots els seus partits a casa per victòries i on només hi havia empatat el Vic, la resta havia marxat amb una derrota del pavelló González Laxe de Cerceda.

El CP Vilafranca en la seva visita a Cerceda (foto: CP Cerceda)
El partit ha començat molt bé pels homes de Jordi Garcia, ja que al sis minuts Jordi Galan feia el 0 a 1 després de desviar un xut de Xavi Caldú des de mitja pista. Tant sols quatre minuts després Joan Vázquez ha fet el 0 a 2 i les coses es posaven molt bé pel Patí. Però el Cerceda ha retallat distàncies en el marcador amb un gol de sort, ja que el xut de Juan Fariza ha tocat a l’estic de Roger Rocasalbas i la trajectòria de la bola s’ha desviat entrant a la porteria de Gerard Camps sense que aquest hi pogués fer res. Però el Vilafranca no s’ha vingut enrere i el mateix Rocasalbas ha fet el 1 a 3 amb un xut des del mig del camp. Aquest gol ha donat ales al jugadors vilafranquins, que abans del descans encara farien dos gols més: un obra de Jordi Esteva i l’altre de Joan Vázquez, marxant amb un clar a 1 a 5 en el marcador.

Els jugadors del Vilafranca celebren un dels seus gols (foto: CP Cerceda)
Semblava que el Patí tenia el partit ben encarrilat, però a la segona meitat els gallecs han sortit a anar a escurçar les diferències i així ho han fet. Han començat amb una pressió sobre els jugadors vilafranquins, i poc a poc s’han crescut, així primer Peli Fernández i després Togores posaven el 3 a 5 en el marcador. El Vilafranca continuava seriós a la pista i defensava el seu avantatge, però els àrbitres li han xiulat una falta directa en contra, cosa que ha aprofitat el Cerceda per posar el 4 a 5 en el marcador a manca de quinze minuts. Quedava un munt, però a manca de cinc minuts el Cerceda ha fet l’empat a 5. El Vilafranca encara ha tingut alguna oportunitat de tornar-se a avançar en el marcador, però al final el partit ha acabat amb empat a 5.

Jordi Galan intenta sorprendre a Domínguez amb un xut exterior (foto: CP Cerceda)
Ara el Vilafranca és onzè amb onze punts empatat amb el Calafell i el Vendrell, i jugarà el seu proper partit dissabte vinent a les 20:30h a Vilafranca davant del Voltregà.

CP Cerceda (5): Willy Domínguez, Peli Fernández, Juan Fariza, Pablo Togores, Jacobo Mantiñán -cinc inicial-, Gonzalo Pérez y Pablo Fernández.

CP Vilafranca (5): Gerard Camps, Marc Navarro, Jordi Galán, Xavi Caldú, Rubén Fernández -cinc inicial-, Jordi Esteva, Joan Vázquez y Roger Rocasalbas.

Gols: 0-1 (min. 6), Jordi Galán. 0-2 (min. 16), Joan Vázquez. 1-2 (min. 18), Juan Fariza (Roger Rocasalbas en propia puerta). 1-3 (min. 18), Roger Rocasalbas. 1-4 (min. 20), Jordi Esteva. 1-5 (min. 21), Joan Vázquez. 2-5 (min. 29), Peli Fernández. 3-5 (min. 31), Pablo Togores. 4-5 (min. 34), Peli Fernández de falta directa. 5-5 (min. 45), Peli Fernández.