OK LLIGA 2014-15 (JORN. 12): VENDRELL 9 - TORDERA 4

El Vendrell guanya 9 a 4 al Tordera

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (9) Guillem Fox, Jordi Ferrer, Jordi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans - cinc inicial – Lluís Ferrer, David Martínez, Aleix Cid, Èdgar Juncosa i Xús Fernández.

CP TORDERA (4): Jordi López, Josep Hernández, Bernabé Garcia, Marc Serra, Manel Garcia - cinc inicial – Xavier Aldrich, Manel Garcia, Josep Grima, Marçal Cuenca .

Gols1-0 (1') Jordi Ferrer, 2-0 (3') Sergi Miras, 3-0 (4') Eloi Mitjans; 4-0 (5') Jordi Ferrer; 4-1 (12') Manel Garcia; 5-1 (13') Jordi Ferrer; 5-2 (19') Marçal Cuenca; 6-2 (20') Lluís Ferrer; 6-3 (22') Xavier Aldrich; 7-3 (32') Xixi Creus; 8-3 (44') Sergi Miras; 8-4 (46') Manel Garcia, de penal, i 9-4 (48') Aleix Cid.

Àrbitres: Gómez i Gorina.

Targetes: blava a Xavi Aldrich (30'),

El partit va començar bé pels interessos del Moritz Vendrell. Als cinc minuts ja guanyava per 4 a 0 amb gols de Jordi Ferrer (1' i 5'), Sergi Miras (3') i Eloi Mitjans (4'). Al minut 12 Manel Garcia va fer el 4 a 1, però seguidament Jordi Ferrer va fer el seu hat trick particular. El mateix guió es va repetir als minuts 19 i 20, quan Marçal Cuenca va fer el 5 a 2 i tot seguit Lluís Ferrer va fer el sisè del Vendrell. Al minut 22 Xavier Aldrich va fer el 6 a 3. Al minut 23 el Vendrell ja va acumular la novena falta. Fins al descans ja no es va moure més el marcador.

Al descans es va poder gaudir d'una exhibició de l'equip Penedès-Garraf de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell, els jugadors del qual van estar animant durant tot el partit el Moritz Vendrell des de la Grada Jove.

Als cinc minuts de la segona part Xavi Aldrich va veure una targeta blava. Eloi Mitjans nova poder superar Jordi López en la falta directa. Al minut 32 Xixi Creus va ampliar l'avantatge en el marcador per al Vendrell. Al minut 35 el Vendrell va fer la desena falta. Bernabé Garcia no va poder superar Guillem Fox en la falta directa. Al minut 37 el Tordera va acumular la novena falta. Dins del mateix minut va fer la desena. Lluís Ferrer tampoc va poder superar Jordi López en la falta directa. Al minut 40 els àrbitres van xiular penal favorable al Tordera. Guillem Fox va aturar el xut de Xavier Aldrich. Tot seguit, el Vendrell va disposar d'un penal. En aquesta ocasió Jordi López va aturar el xut de Sergi Miras. Al minut 42 el Vendrell va fer la catorzena falta. Al minut 44 Sergi Miras va fer el 8 a 3 amb un fort xut. Al minut 46 els àrbitres van tornar a xiular penal favorable al Tordera i Manel Garcia va fer el 8 a 4. Al minut 48 Aleix Cid, júnior que va jugar els darrers minuts, va fer el novè del Vendrell. Al mateix minut Manel Garcia no va superar Guillem Fox en la falta directa per la quinzena falta del Vendrell. El júnior Èdgar Juncosa també va sortir a jugar en el darrer minut i va disposar d'una falta directa, però la bola va passar per sobre de la porteria defensada per Jordi López.