8 de des. 2014

TECNIFICACIÓ DE PORTERS AMB OCTAVI TARRES

PUBLINOTÍCIA

PORTEROPORTERIA.COM POSA EN MARXA EL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS

Cartell de la propera sessió
El passat 28 de novembre va arrencar el Centre de Tecnificació de Porters organitzat per Porteroporteria.com amb la col·laboració d'Àlex Martínez, a les instal·lacions del CT Barcino, amb Octavi Tarrés com a director tècnic. Els entrenaments tècnics especialitzats estan adreçats a porters d'hoquei patins de totes les edats i categories, a un preu molt econòmic, i amb la possibilitat de poder inscriure's a entrenaments puntuals o per a tota la temporada gaudint d'un descompte. Les sessions es realitzaran un cop al mes de 17:30 a 19:00h les següents dates:

19 de desembre 2014
16 de gener del 2015
6 de febrer 2015
13 de març 2015
10 de abril 2015
22 de maig 2015
5 de juny 2015

Una imatge de la jornada de tecnificació del passat 28 de novembre
Les places són limitades, i us podeu inscriure o sol·licitar informació a la secretaria del CT Barcino o al mail alex.barcino@gmail.com.

Octavi Tarrés, el director tècnic.

Octavi Tarrés, de 37 anys, per si algú no ho coneix encara, és un dels jugadors més carismàtics i estimats del panorama hoqueístic. Actual porter del Barça B a 1ª Divisió estatal, es va formar esportivament a les categories inferiors del CH Cerdanyola, i desprès de passar pel Ciutat de Bàdia i Horta, va entrar a formar part de la disciplina del FC Barcelona al 1992, on va ser-hi fins al 1997. A partir de llavors va passar per un periple en el que va estar cedit a diversos equips catalans (Cerdanyola, Lleida i, SHUM), espanyols (Patín Macarena i Alcobendas) i al Primavera Prato italià, abans de tornar al Barça la temporada 2005-06 de la mà del tècnic Quim Paüls.

En la seva nova etapa en el Barça va omplir el seu palmarès amb tots els títols possibles, i amb la seva professionalitat i simpatia es va guanyar l'estima d'aficionats culers i rivals, convertint-se en un suplent de luxe i total garanties per Aitor Egurrola. La arribada de Sergi Fernández la temporada 2010-11 li va tancar les portes del primer equip blaugrana, però, barcelonista incondicional confés, no va voler acceptar les ofertes per marxar a un altre equip i es va estimar més continuar en club, encara que amb un nou rol, com a porter del filial i aportant la seva experiència per ajudar a guiar i formar als joves jugadors barcelonistes, amb els que va ampliar el seu palmarès amb dues Copes Generalitat abans d'ascendir l'equip a categoria estatal. Al 2013 va crear porteroporteria.com juntament amb els també porters Guillem Fox (CE Vendrell) i Oriol Manzanero (HP Tona), amb els que va coincidir durant el seu pas per les categories inferiors del Barça.

Tarrés, que mai ha ocultat el seu sentiment catalanista, ha sigut el porter que més vegades ha defensat la porteria de la selecció catalana, amb 15 participacions. També ha estat internacional espanyol sots'23. Té el títol d'entrenador nacional (FEP), i des de fa moltes temporades és l'entrenador de porters de la base del FC Barcelona.