9 de febr. 2015

LES TECNIFICACIONS DE PORTEROPORTERIA.COM JA SÓN UN ÉXIT


El passat divendres 6 de febrer es va dur a terme a les instal·lacions del CT Barcino la quarta sessió de les tecnificacions per porters que està organitzant Porteroporteria.com de la mà d'Octavi Tarrés amb la col·laboració d'en Blai Roca i la coordinació d'Àlex Martínez.

La foto de grup amb tots els assistents a la 4ª sessió i el cos tècnic.
El projecte va néixer el passat mes de novembre amb la intenció d'organitzar una sessió mensual fins a final de temporada. Progressivament ha anat guanyant en repercussió i afluència, i en aquesta quarta convocatòria ja ha quedat totalment consolidat, amb una participació de 14 porters de diferents edats arribats de diversos clubs d'arreu de Catalunya. A l'atractiu de poder millorar la tècnica de la mà de membres del FC Barcelona a un preu molt econòmic, ha ajudat el nou horari de l'entrenament, que ja es va posar en marxa el passat gener, a les 18:30 en lloc de les 17:30, cosa que beneficia als porters que es desplacen des de fora de Barcelona, i alhora permet també que les sessions s'allarguin uns minuts més de l'hora prevista.

Els entrenaments resulten molt intensos, alhora de divertits i pràctics. A la foto, en Tavi explica als seus deixebles la tècnica de la seva coneguda "Tavi-mà".
La propera sessió de tecnificació està prevista pel 13 de març, i està oberta a porters de totes les edats i categories. Tots els interessats a participar poden informar-se al Facebook de Porteroporteria, o bé amb un mail a alex.barcino@gmail.com. Les places són limitades!!!

Aquí us deixem un enllaç a la galeria d'imatges d'aquesta 4ª sessió: