20 de març 2015

MATIAS PASCUAL VISITA LA TECNIFICACIÓ DE PORTERS DE TAVI TARRÉS


El passat divendres 13 de març, una vegada més, i ja van cinc, la crem de la crem de la prometedora cantera de porters catalans es va donar cita a les instal·lacions del Club Tennis Barcino per rebre una nova classe magistral de la mà del porter del FC Barcelona Tavi Tarrés, corresponent a la sèrie de tecnificacions per porters organitzades per Porteroporteria.com. En aquesta ocasió, els joves participants a la sessió van rebre una grata sorpresa: la visita del jugador argentí del Barça Matias Pascual, que va estar una estona presenciant l'entrenament des de la tanca i desprès va repartir fotos i autògrafs entre tots els participants.

Foto de grup amb els participants d'aquesta 5ª sessió de tecnificació
En aquesta nova sessió però, no només va destacar la visita de Pascual, sinó que també cal remarcar la presència de la primera portera participant a les tecnificacións, una noia de 10 anys que va causar una gran impressió a tots els assistents per la seva tècnica i agilitat, el que va fer que acabés guanyant una de les samarretes que hi havia com a premi pels millors de l'entrenament.

Els joves porters escolten amb atenció les indicacions de Tavi Tarrés.
En aquest entrenament van prendre part 10 joves porters provinents d'arreu de Catalunya, i Tavi Tarrés va comptar amb l'assistència tècnica dels jugadors del CT Barcino Àlex Garriga i Nacho Jiménez, i de l'exjugador internacional argentí Marcelo Chirola Uribe, a més de l'inestimable col·laboració del coordinador esportiu d'hoquei del CT Barcino Àlex Martínez.

Tavi Tarrés i Marcelo Uribe posen amb Matias Pascual, l'il·lustre convidat a aquest entrenament.
Aquí us deixem un enllaç a la galeria d'imatges d'aquesta 5ª sessió:


La propera sessió de tecnificació està prevista pel proper 10 d'abril, i està oberta a porters de totes les edats i categories. Tots els interessats a participar poden informar-se al Facebook de Porteroporteria, per Whatsapp al número 672723705, o bé amb un mail a alex.barcino@gmail.com. Les places són limitades!!!