21 de març 2015

BENJAMÍ, CAMPIONAT TBCN 2014-15 (JORN. 9): TORDERA A 10 - VOLTREGÀ B 0

EL TORDERA ES POSA LÍDER EN SOLITARI

El Benjamí A del CP Tordera es referma com a líder del seu grup en el campionat de Catalunya gràcies a una incontestable victòria davant del Voltregà B, que desprès de la punxada del Manlleu B -l'altre colider- el posa en solitari comandant la classificació.

Els torderencs van anar per feina i no van tenir pietat d'un Voltregà B molt voluntariós i tècnic, però amb manca d'espurna al davant. Un marcador de 4-0 al descans ja deixava el partit molt ben encarat pels locals. Desprès del descans, els voltreganessos van sortir molt forts en defensa i durant una bona estona van crear moltes complicacions al Tordera per acabar de sentenciar el partit, però la seva poca efectivitat al davant els hi va impedir escurçar el resultat.

Fregant l'equador de la segona part, el Tordera A va aconseguir tornar a obrir la llauna i va fer el 5-0, que va deixar tocat al rival. A partir d'aquí, va arribar una onada de gols que, en un tres i no res, va deixar el marcador en un ja explícit 9-0. En els darrers minuts, els locals van abaixar el ritme en atac i van centrar el seu joc al darrera, defensant el resultat sense furgar en la ferida del rival. A manca de 16 segons, els torderencs van tancar el marcador en el 10-0 definitiu.

La propera jornada, el Tordera A -amb 24 punts- tindrà una bona oportunitat de consolidar el seu liderat en solitari, ja que s'enfrontarà al seu immediat perseguidor, el Manlleu B (21). Una victòria dels torderencs els permetria posar més terra de per mig amb els seus perseguidors a manca de quatre jornades pel final. Per la seva part, el Voltregà B, que continua ancorat en setè lloc, a la part baixa de la classificació, amb 4 punts, rebrà la visita del Vilafranca, cinquè classificat amb 15 punts.

FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Benjamí P3 – Campionat TBCN 2014-15, jornada 9

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Parroquial, Tordera (Maresme). Dissabte 14 de març de 2015, 18:45 h.

CP TORDERA A (4+6): Gerard Barnau (P), Gerard Oviedo, Marc Puigvert, Marc Domínguez, Joaquim Sasanedas, Edgar Ros i Max Martos.
Entrenador: Antoni Vilà.

CP VOLTREGÀ B (0+0): Nil Zoroa (P), Èric Berrocoso, Arkaitz Gutièrrez, Gil Torrents, Júlia Pardo, Biel Serrallonga,Pol Riubrogent, Nil Giménez i Roger Garcia.
Entrenador: Jordi Urbano.

ÀRBITRE: M. Bonvehí.

PÚBLIC: Uns 50 espectadors.