16 d’abr. 2015

CLASSE MAGISTRAL DE GERARD CAMPS A LA TECNIFICACIÓ DE PORTERS DE PORTEROPORTERIA.COM


El passat divendres 10 d'abril, la sisena sessió de tecnificació per porters organitzada per porteroporteria.com va tenir com a convidat de luxe a Gerard Camps, el porter del CP Vilafranca, que va impartir una classe magistral als joves porters que van participar a l'entrenament, que, com de costum, es va dur a terme en les instal·lacions del CT Barcino sota la batuta del porter del FC Barcelona Tavi Tarrés.

Els participants a la tecnificació rebent els consells de l'equip tècnic, amb Gerard Camps en primer pla.
La present sessió, a més dels exercicis de perfeccionament de posicionament i tècnica de rigor, va prestar especial incís a unes sèries d'exercicis de escalfament i estirament específics per porters d'hoquei patins. Com ja resulta un costum, la jornada es va allargar més enllà de l'hora i mitja prevista, i va acabar amb l'habitual repartiment de premis pels participants que millor havien posat en pràctica la lliçó.

Tavi Tarrés dona instruccions a una de les participants sota l'atenció de la resta.
En aquest entrenament van prendre part 16 joves porters provinents d'arreu de Catalunya, entre ells dues noies, i Tavi Tarrés, a banda de l'esmentat Gerard Camps, va comptar amb l'assistència tècnica del porter del CT Barcino Àlex Garriga, a més de l'inestimable col·laboració del coordinador esportiu d'hoquei del CT Barcino Àlex Martínez.

Aquí us deixem un enllaç a la galeria d'imatges d'aquesta 5ª sessió:


La propera sessió de tecnificació està prevista pel proper 22 de maig, i està oberta a porters de totes les edats i categories. Tots els interessats a participar poden informar-se al Facebook de Porteroporteria, per Whatsapp al número 672723705, o bé amb un mail a alex.barcino@gmail.com. Les places són limitades!!!