11 d’abr. 2015

L'hoquei patins català estrena App!

Font: Premsa CCd'HP

El Comitè Català d'Hoquei Patins (CCd'HP) llança una nova aplicació que permetrà estar al dia de la competició catalana d'hoquei patins. 

Disponible de forma gratuïta per Android i IOS, la nova App està adreçada a clubs, jugadors, aficionats i a tothom interessat en l'hoquei patins

L'App, creada i desenvolupada pel Comitè Català d'Hoquei Patins, aglutina tota la informació de l'hoquei patins català. 

A partir d'ara mateix, ja és pot descarregar. Cal fer-ho des de PlayStore, per mòbils i tauletes Android, o des l'AppleStore, per IOS. Tot i que és molt fàcil i intuïtiva de fer servir, a la mateixa App hi ha un "Manual" que de forma gràfica explica totes les funcionalitats de l'eina.

"A partir d'aquest moment qualsevol aficionat o club té a la seva disposició una nova aplicació de difusió per poder gaudir d'una forma més extensa del seu esport –l'Hoquei Patins-. Esperem tingui bona acollida, i que entre tots puguem anar-la adaptant a les noves necessitats de l'hoquei patins i d'acord amb la tecnologia del segle XXI" comenta Maria Moltó, presidenta del Comitè Català d'Hoquei Patins.

S'hi poden consultar, de forma immediata, tots els "partits", "resultats setmanals" i "classificacions" de totes les competicions catalanes. Compta amb un link directe a GoogleMaps per accedir a la localització de la pista de joc. Trobarem informació relativa als Campionats i Copes de Catalunya. Adjunta agenda d'esdeveniments esportius. Butlletí trimestral "Stick i Bota". Fotografies i vídeos de les competicions. Accés a les xarxes socials, al bloc del CCd'HP i al web de la Federació Catalana de Patinatge.

Amb la voluntat de donar suport als clubs i estar al seu costat, també s'ha creat un espai per ells, per tal que puguin fer difusió dels seus esdeveniments esportius i que els serveixi per arribar a més públic. " Entre tots, i amb l'ajuda de l'App, volem donar servei i fer més gran l'hoquei patins" declara Maria Moltó.

També ressalta el fet que es tracta d'una aplicació totalment flexible i viva oberta a ampliacions i futures millores, i a incorporar noves funcionalitats. De fet, l'app incorpora una icona de "Suggeriments" que té per objectiu recollir els comentaris i observacions dels seus usuaris.

L'App del CCdHP, ha estat desenvolupada amb programari lliure per membres del Comitè Català d'Hoquei Patins, que, de forma desinteressada, amb moltes hores i el seu coneixement, han fet realitat aquesta eina. Gràcies! Esperem us agradi i sigui de la vostra utilitat.