30 de març 2015

OCTAVI TARRES S’INCORPORA A L’STAFF DE LA SELECCIO NACIONAL D’ANGOLA

Font: Premsa Porteroporteria.com

Octavi Tarrés, actual porter del FC Barcelona B d’hoquei patins  que milita a la Primera Nacional Espanyola, ha arribat a un acord amb la Federació d’Angola d’Hoquei Patins per incorporar-se al seu staff tècnic, cara a preparar el Campionat Mundial que se celebrarà a França aquest estiu. La incorporació de Tarrés a l'equip angoleny serà immediata i ja prestarà els seus serveis en el proper Torneig de Montreaux , que tindrà lloc en aquesta localitat suïssa, propera a Ginebra, la setmana entrant.

La finalitat última es potenciar el nivell tècnic – tàctic i psicològic dels porters de la selecció d’Angola, amb la intenció d’ajudar i donar estructura a l’equip tècnic capitanejat per Orlando Graça.

Octavi Tarrés i Portero Porteria:

L’Octavi des de fa  anys es el entrenador dels  porters de la base del FC Barcelona, on ha pogut entrenar porters que ja es troben a l’èlit com Guillem Fox, Carles Grau, ... També dirigeix les jornades de tecnificació mensuals de Portero Porteria (porteroporteria.com), que es fan al CT Barcino amb la col·laboració de l’Alex Martinez, dirigida a potenciar i millorar les qualitats dels porters d’Hoquei Patins, i té en marxa la tercera edició del Campus de porters de Nantes (França) Reno Goal School ( renogoalschool.fr ).

Tavi Tarrés durant una de les classes de tecnificació que imparteix a joves porters.