29 de maig 2015

ESCOLES 2014-15 (AMISTÓS): BLANES 2 - LLORET 3

ELS PETITS ENCETEN UNA TARDA DE DERBI

Els equips de l'escoleta de Blanes i Lloret van jugar un partidet com a preàmbul del derbi que tenia que enfrontar als dos equips de 1ª divisió estatal. El partit va crear molta expectació entre els dos bàndols, i va fer que les grades presentessin un aspecte que feia força patxoca, i els nens sortissin més que motivats disposats a fer passar una bona estona a la gent que havia vingut a veure'ls. L'enfrontament va estar molt disputat i igualat, i només els petits detalls van acabar decantant el resultat de forma molt ajustada cap el costat visitant.

La foto de grup amb tots els protagonistes del partidet
El Lloret s'embutxaca el primer punt

El partit va començar una mica encallat. Als jugadors dels dos equips -sobretot als del Lloret- els hi va costar adaptar-se al relliscós parquet del pavelló blanenc. Però aquests nens són uns cracks, i quan van agafar el tacte necessari, no van trigar en arribar les bones ocasions, i amb elles, els gols. El Lloret va aconseguir avançar-se 0-2 amb dos gols consecutius a poc més de tres minuts del final d'aquest primer temps. El Blanes va organitzar una ofensiva en busca del empat, però unes bones intervencions del petit porter lloretenc van desballestar tots els intents. El Lloret va rematar el resultat a pocs segons del final amb un nou gol, i es va adjudicar el primer punt en joc.

El Lloret va saber fer-se amb el control del joc en la primera part
Repartiment de punts en el segon i tercer temps

La segona part va començar amb un guió calcat a la primera. Els dos bàndols van treure a escena un equip diferent, el que va propiciar que novament els jugadors es tinguessin que acostumar a les condicions de la pista, i fins ben avançat el temps no es van començar a veure les primeres aproximacions amb perill real. Cal remarcar en aquest període la brillant actuació dels dos porters que van ser capaços de mantenir les seves porteries a zero, el que va fer que els dos equips es repartissin els punts sense gols.

Els porters es van fer un fart de fer aturades durant la segona part
El tercer temps va resultar el més dinàmic i entretingut del partit. També va acabar amb un just repartiment de punts, però aquest cop amb un marcador més mogut. El Blanes es va avançar molt aviat -al minut i quinze segons- gràcies al seu primer gol de la tarda. El Lloret va empatar un parell de minuts més tard, i desprès d'uns minuts d'assetjament sobre la porteria blanenca, va aconseguir capgirar el resultat. El Blanes no va donar el seu braç a tòrcer i a base d'insistència va fer el 2-2 a un minut i escaig del final. El darrer minut va ser emocionant a més no poder, amb ocasions a les dues porteries, però cap d'elles va arribar a bon port i desfer la igualtat, pel que la tercera part va acabar amb un punt per cada costat, el Lloret adjudicant-se el global del partidet, i tots els nens marxant cap a casa amb una gran ovació.

Els dos equips van lliurar una bonica lluita durant la tercera part
FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Competició: Escoles 2014-15, amistós.
Lloc / Dia / Hora: Pista Vermella de la Ciutat Esportiva, Blanes (La Selva). Dissabte 23 de maig de 2015, 17:00 h.
Blanes CH: 2 (0+1+1)
CH Lloret: 3 (1+1+1)
Àrbitre: Món
Resultats parcials: 0-3 / 0-0 / 2-2
Públic: Uns 50 espectadors.
Incidències:
-El partit va començar amb 9 minuts de retard sobre l'horari previst.
-El Lloret va cedir un dels seus dos porters al Blanes, que no en tenia. En el segon temps, els dos equips es van intercanviar els porters.

A KOPS DE FLASH

L'entrenador del primer equip del Blanes Sergio Alonso i el del Lloret Manolo Barceló van estar seguint les evolucions dels petits.

Els dos porters van ser els grans protagonistes del partit mostrant un nivell excepcional.

Volta d'honor amb merescuda ovació al final del partit pels futurs cracks.