25 de maig 2015

LA 7ª SESSIÓ DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS DE PORTEROPORTERIA.COM COMPTA AMB L'AJUDA DE TÀNIA PARDO


Com ja ens tenen acostumats la gent de porteroporteria.com en les seves sessions de tecnificació, un nou col·laborador de luxe es va unir a l'equip habitual de Tavi Tarrés per aportar el seu granet de sorra en la formació dels joves porters. I així, la passada sessió del 22 de maig va comptar amb la presència de la ex-jugadora internacional Tània Pardo, que sobre els seus patins va prendre part activa en l'entrenament, celebrat com sempre en les instal·lacions del CT Barcino.

Tavi Tarrés amb els participants a aquesta setena sessió de tecnificació
En aquesta sessió van prendre part 12 joves porters provinents d'arreu de Catalunya, entre ells dues noies, i Tavi Tarrés, a banda de l'esmentada Tània Pardo, va comptar amb l'assistència tècnica del porter del CT Barcino Àlex Garriga, a més de l'inestimable col·laboració del coordinador esportiu d'hoquei del CT Barcino Àlex Martínez. Com ja resulta un costum, la jornada es va allargar més enllà de l'hora i mitja prevista, i va acabar amb l'habitual repartiment de premis pels participants que, en aquesta ocasió s'ho van tenir que guanyar en un frenètic rondo de llançaments.

Tània Pardo va prendre part en la execució d'alguns dels exercicis de l'entrenament
Aquí us deixem un enllaç a la galeria d'imatges d'aquesta 7ª sessió:


La propera sessió de tecnificació, la última de la temporada, estava prevista pel proper 5 de juny però ha quedat posposada a una data encara per confirmar. Tots els interessats a participar poden informar-se al Facebook de Porteroporteria, per Whatsapp al número 672723705, o bé amb un mail a alex.barcino@gmail.com. Les places són limitades!!!