22 d’oct. 2015

LLIGA INICIACIÓ GIRONA 2015-16 (JORN. 2): LLORET 0 - FIGUERES 3


EL FIGUERES ÉS CLARAMENT SUPERIOR

En el seu debut a casa, el Lloret no va poder sumar la seva primera victòria al topar-se davant un Figueres més experimentat que ho va fer valdre per dominar clarament i emportar-se els tres punts d'un partit que, més enllà del resultat, va estar marcat per la lesió fortuïta d'un jugador del Lloret, ja a les acaballes.

Els jugadors dels dos equips van posar junts al final del partit. Esportivitat davant tot!
El Lloret, format exclusivament per jugadors de primer any, va plantejar un sistema defensiu per intentar mantenir el tipus davant la pressió que infringien els jugadors figuerencs. D'aquesta manera, i gràcies també a la bona actuació del porter local, la primera part va acabar amb un curt 0-2. La segona i la tercera part van tenir exactament la mateixa tònica, amb un Figueres que tenia encerclat al Lloret dins de la seva àrea, sotmetent-lo a un atac-i-gol constant que es va acabar reflectint amb 4 i 3 gols més. Tot i la clara superioritat visitant, el partit va transcórrer amb total esportivitat i normalitat, quedant com a nota negativa la lesió d'un jugador del Lloret a poc més d'un minut del final, en una desgraciada acció, quan lluitant per una bola va caure a terra i va ser colpejat de forma totalment involutària per l'estic d'un rival a l'ull. Més tard es va saber que, per fortuna, la lesió no va tenir més abast que el cop i un petit tall sense importància.

Acció d'atac del Figueres. Malgrat la derrota, el porter del Lloret va ser la gran figura del partit.
FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Competició: Lliga Iniciació Girona 2015-16, jornada 2
Lloc / Dia / Hora: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Diumenge 18 d'octubre de 2015, 9:30 h.
CH Lloret: 0+0+0
CH Figueres: 1+1+1
Resultats parcials: 0-2/0-4/0-3.
Públic: Uns 50 espectadors.
Incidències:
-El partit va començar amb 18 minuts de retard sobre l'horari previst.
-Al minut 8 de la tercera part, un jugador del Lloret va patir una lesió a l'ull, requerint el trasllat a un centre mèdic.