22 de des. 2015

ACABA LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA D'INICIACIÓ DE GIRONA


EL FIGUERES A, LÍDER INTRACTABLE

Amb la disputa aquesta setmana d'algun dels partits ajornats, tot i que encara queden altres de pendents, la lliga de Prebenjamí-Iniciació de la província de Girona ha arribat al final de la primera volta. Es dona la circumstància de que, des de fa unes temporades, aquesta lliga es disputa de forma privada entre els clubs gironins que s'inscriuen. Però, tot i no ser oficial, el torneig no deixa de tenir el seu interès de cara descobrir les primeres evolucions en el món de la competició dels futurs cracks gironins. La lliga consta de dos grups: el Grup A, amb 8 equips que tenen a les seves files jugadors de segon any, i el Grup B, més informal, amb 7 equips amb jugadors novells.

Jugadors del Figueres A en una acció d'un partit
El Grup A és el que segueix una pauta més regular de partits, pel que resulta més fàcil recollir les estadístiques i elaborar una classificació que ens doni una idea fiable de com va la competició. Aquest grup el formen el CP Breda, CP Caldes, CH Figueres A, CH Girona, CP Jonquerenc, CH Lloret, CH Palafrugell A i SHUM.

Desprès de les 7 primeres jornades, la classificació està liderada de forma clara pel Figueres A, invicte, amb 18 punts, obtinguts d'haver comptabilitzat amb victòria els sis partits disputats, tenint pendent encara un partit contra el Caldes. Sis punts per darrera el segueixen el Girona i el Palafrugell A, que han guanyat 4 partits. El Girona, juntament amb el Jonquerenc A i el Lloret, són els únics que han jugat els seus 7 partits. El Palafrugell A encara té dos partits pendents, contra el Caldes i el Breda, que en el cas de recuperar-los i saldar-los amb victòria, el poden posar a tocar del liderat.

El Girona ha jugat els seus set partits
A la part mitja de la taula trobem 3 equips separats per 3 punts: el SHUM (10), Jonquerenc A (8) i Breda (7). Els de Maçanet van començar el campionat una mica fluixos, degut a l'absència d'alguns dels seus efectius, però en els partits en els que ha pogut disposar dels seus jugadors més experimentats ha resultat letal. Encara té pendent un partit contra el Caldes. El Jonquerenc A és l'equip més equilibrat de la competició, amb 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes, la darrera, en un partit ajornat contra el Figures A. Per la seva part, el Breda, amb 2 partits guanyats, 1 empat i 3 derrotes, té encara pendent un partit contra el Palafrugell A.

Els jugadors del Jonquerenc A fent pinya desprès d'un partit
La part baixa la formen el CP Caldes amb 3 punts, fruit d'una victòria i 3 derrotes. Els de Caldes de Malavella només han jugat 4 partits, ja que el fet de tenir que fer servir jugadors per reforçar els equips de categories superiors els hi ha fet suspendre 3 partits. Tanca la taula el CH Lloret, que no ha pogut puntuar encara en cap dels 7 partits disputats. Els lloretencs tenen un equip format íntegrament per jugadors novells en la categoria, pel que s'han tingut que enfrontar a equips clarament superiors tècnicament. Malgrat tot, han mostrat una evolució espectacular, i han passat de sortir golejats en els primers partits, a perdre per resultats molt ajustats, aconseguint guanyar una part del seu darrer partit disputat. De seguir en aquesta línia, de ben segur que en la segona volta acabaran donant guerra.

El CH Lloret va últim, però en trajectòria ascendent.


RESULTATS

Jornada 1:

CH Palafrugell A – CH Lloret 3-0
CP Jonquerenc A – SHUM 2-2
CP Figueres A – CP Caldes -ajornat-
CP Breda – CH Girona 0-3

Jornada 2:

CH Lloret – CH Figueres A 0-3
SHUM – CH Palafrugell A 1-2
CH Girona – CP Jonquerenc A 2-1
CP Breda – CP Caldes 3-0

Jornada 3:

SHUM – CH Lloret 3-0
CH Palafrugell A – CH Girona 3-0
CH Figueres A – CP Breda 3-0
CP Caldes – CP Jonquerenc A 1-3

Jornada 4:

CH Lloret – CP Breda 0-3
CP Caldes – CH Palafrugell A -ajornat-
CH Girona – SHUM 0-3
CP Jonquerenc A – CH Figueres A 1-2

Jornada 5:

CH Girona – CH Lloret 3-0
CH Palafrugell A – CH Figures A 0-3
CP Breda – CP Jonquerenc A 2-2
SHUM – CP Caldes -ajornat-

Jornada 6:

CH Lloret – CP Jonquerenc A 0-3
CH Palafrugell A – CP Breda -ajornat-
CH Figueres A – SHUM 3-0
CP Caldes – CH Girona 0-3

Jornada 7:

CP Caldes – CH Lloret 2-1
CP Jonquerenc – CP Palafrugell A 1-2
CP Breda – SHUM 0-3
CH Girona – CH Figueres A 2-3