28 de des. 2015

EXCLUSIVA!!! VÍCTOR VALDÉS FITXA PER PORTERO-PORTERÍA


PORTERO-PORTERÍA PRESENTA NOVETATS PEL 2016

Els nostres amics de PORTERO-PORTERIA han anunciat un fitxatge estrella pel seu staff tècnic de cara al 2016. Es tracta ni menys ni més que Víctor Valdès, l'exporter de futbol del FC Barcelona i que actualment milita en el Manchester United, on no compta per l'entrenador Louis van Gaal. La presentació oficial de Valdès s'ha fet, no podia ser d'una altra forma, en una de les porteries més conegudes de Barcelona, la del 13 Rue del Percebe, amb la presència del director tècnic de Portero-Portería Octavi Tarrés, que no dubtava en recalcar orgullós que, a ells, sí que els hi va donar temps a rebre el fax amb la documentació del Manchester i retornar-ho complimentat a la federació corresponent.

Víctor Valdès i Tavi Tarrés en el moment de la presentació.
Per la seva part, Víctor Valdès, en resposta a les preguntes sobre el seu pas del futbol a l'hoquei patins ha dit que “el porter és un element especial dins de l'equip, i sempre té el mateix rol i funcions en tots els esports. Bé, excepte en el bàsquet, i el tennis... i el beisbol... i el rugbi... i el voleibol... i el futbol americà... i el korfbal... i... Tavi! CXXXón! Ja m'has enredat!”. Portero-Portería ha anunciat que el debut de Valdés serà aquest proper dia 31, ja que s'unirà a l'Àlex Martínez i en Tavi Tarrés per presentar les campanades de cap d'any des de la Puerta del Sol per la TV local d'Horta. Tot i que han explicat que això ho faran lluint barretina i brindant amb cervesa catalana, el que s'ha volgut mantenir en secret és qui dels tres anirà borratxo, qui portarà un vestit transparent com la Pedroche, i qui la capa espanyola (realment, la estampa serà per no perdre-se-la).

Octavi Tarrés i Víctor Valdès es coneixen des de que van coincidir al FC Barcelona, un defensant la porteria del primer equip d'hoquei patins, i l'altre la del futbol. En aquesta etapa, Valdés va quedar fascinat per la tècnica de la “Tavi-mà” que va veure fer a Tarrés. I segons diuen les males llengües, el motiu de que Van Gaal apartés a Valdés del Manchester United va ser perquè li va veure intentar fer una “Tavi-mà” en un entrenament i va quedar espantat. A Kops d'Stick va posar-se en contacte amb Louis van Gaal per conèixer el seu parer, i la reacció de l'entrenador holandès va ser impactant, tal i com demostra aquest esfereïdor document gràfic:

Louis van Gaal ens ho va deixar molt clar
Més novetats pel 2016

A part de l'imminent aparició de la seva nova pàgina web, Portero-Portería ens ha fet saber algunes de les novetats que té previstes pel 2016. La primera és la posta en marxa d'un servei d'scouting de porters destinat a clubs que vulguin disposar d'informes sobre el mercat de porters de cara a possibles fitxatges. Per dur a terme aquesta tasca, Portero-Porteria té previst incorporar en breu a una portera que en el seu dia també va estar molt vinculada al FC Barcelona, i que es va fer molt popular pel seu ull pels fitxatges: La portera de Nuñez. Tindrem que esperar per conèixer més detalls al respecte, ja que la primera reacció de la protagonista en ser assaltada pels periodistes en el seu lloc de treball va ser un "¡Como me piseis lo fregao os reviento el mocho en la cabeza!".  

La coneguda "portera de Núñez" serà una de les novetats de Portero-Porteria pel 2016
També com a novetat pel nou any, Portero-Portería té previst incorporar els darrers avenços tecnològics aplicats al món dels porters i les porteries, pel que crearan un servei tècnic d'instal·lació i reparació de porters automàtics i videoporters de darrera tecnologia. Encara que s'ha volgut mantenir en secret, s'ha descobert que des de fa un temps l'Álex Martínez ja està fent proves i treballant en el projecte.

Vam enxampar a l'Àlex Martínez mentre treballava amb un porter (automàtic)
I a l'espera de que el 2016 ens porti més bones notícies dels nostres amics que ens han acompanyat durant aquest 2015, en un dia com aquest no podem oblidar-nos de dedicar un somriure als Innocents que més s'ho mereixen:

http://www.joanpetit.net/