8 d’abr. 2016

INICIACIÓ 2015-16 (AMISTÓS): LLORET 1 - BREDA 3

AMB LES PILES A TOPE

L'aturada de Setmana Santa, amb molts dies sense entrenaments, i tots els seus excessos de mones, tortells i d'altres festes, sembla que no ha portat conseqüències a tota la colla de menuts jugadors del Lloret i Breda, que van tornar a la competició amb les piles ben carregades per oferir un bonic i emocionant partit al públic assistent, que no es va penedir d'haver-se saltat per un dia la migdiada o la sobretaula de diumenge.

Al final del partit, els jugadors dels dos equips van posar junts.
Que un partit d'hoquei tingui pocs o no tingui gols no vol dir necessàriament que sigui un partit ensopit, i menys en la base més petita. Moltes vegades l'absència de gols significa que els equips estan treballant en altres aspectes del joc, deixant de banda les corredisses a l'atac, per centrar-se en la defensa i el joc de combinació. Un clar exemple d'això el podríem trobar en la primera part d'aquest partit, que malgrat va acabar amb un empat a cero al marcador, els dos equips el van jugar amb molta intensitat, i sobretot, molta concentració en defensa, mantenint la emoció fins al darrer instant.

El Lloret va  defensar-se molt bé dels atacs del Breda durant la primera part
La segona i la tercera part van estar tallades amb el mateix patró que la primera, amb la diferència de que en aquestes el punt en joc va anar a parar a l'equip que millor encert va tenir de cara a porteria, el Breda en els dos casos, que va imposar-se per 0-2 a cada part. El Breda va sortir molt fort i va aconseguir fer dos gols en els primers minuts del segon període, abans de que els lloretencs poguessin establir novament la seva defensa. Un cop el Lloret va refer-se, va sortir en busca de la remuntada, però van estar poc lúcids en aquesta faceta i van topar constantment contra l'entramat defensiu rival.

Durant tot el partit els dos equips van lluitar molt cada bola en joc
El fet de no tenir relleus de refresc va obligar al Breda a dosificar les seves forces durant la darrera part del partit. El Lloret ho va aprofitar per intentar pressionar i crear perill, però amb molt poca fortuna. El porter local va evitar amb unes bones intervencions que el Breda s'avancés, mantenint el 0-0 inalterat durant molts minuts, fins a les acaballes, quan en un darrer esforç, els visitants es van tornar a marcar dos gols de forma consecutiva, embutxacant-se així també aquesta tercera part.

El Breda va buscar amb més insistència el gol i va obtenir el seu premi
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Prebenjamí Iniciaciació 2015-16, amistós.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Diumenge 3 d'abril de 2016, 16:30 h.

CH LLORET (1+0+0): Martí (p), Pau, Oriol, Èric, Dani, Xavi i Mireia.
Entrenador: Xavi Sulé

CP BREDA (1+1+1): Roger (p), Àlex, Joana, Gerard i Elsa.
Entrenador: Edu

RESULTATS PARCIALS: 0-0 / 0-2 / 0-2

PÚBLIC: Uns 40 espectadors

-El CH Lloret patia la baixa d'en Nil, per malaltia.
-El CP Breda patia la baixa de varis jugadors, pel que va tenir que jugar sense canvis.
-El partit va començar amb 16 minuts més tard degut al retard amb que va acabar un partit previ.