13 d’abr. 2016

OK LLIGA 2015-16 (JORN. 23) LLORET 1 - VIC 4


EL VIC ES QUEDA SEGON

Aquesta victòria a Lloret serveix al Vic per refermar el segon lloc a classificació, posició que ara ocupen en solitari, ja que el Liceo ha ensopegat en el seu partit d'aquesta jornada. Els vigatans es van avançar i es van mostrar superiors al Lloret, però van tenir que treballar i mantenir la concentració en tot moment del partit per no patir ensurts.

El partit entre el Lloret i el Vic no passarà a la història per la seva qualitat.
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: OK Lliga 2015-16, jornada 23.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Dissabte 9 d'abril de 2016, 21:30 h.

CH LLORET VILA ESPORTIVA (0+1): Ferran Serra (p), Xavi Crespo, David Plaza, Marc Grau , Àlex Grau -equip inicial-, Jordi Carbó (1) i Roger Martí.
Entrenador: Manolo Barceló.

CP VIC (2+2): Carles Grau (p), Josep Mª Mia Ordeig, Romà Bancells (2), Jordi Burgaya, Cristian Rodríguez -equip inicial-, Roger Presas (2), Ferran Font i Martí Casas.
Entrenador: Ferran Pujalte

GOLS

PRIMER TEMPS: 0-1 (10') Bancells, de penal / 0-2 (24') Presas.
SEGON TEMPS: 0-3 (30') Bancells, de falta directa / 0-4 (36') Presas/ 1-4 (40') Carbó, de falta directa.

ÀRBITRES: Daniel Villlar i Daniel Picó.

TARGETES:

Blava a Cristian Rodríguez (CP Vic), min12', per fer caure a un contrari.
Blava a Carbó (CH Lloret), min 30', per protestar.
Blava a M. Grau (CH Lloret), min 42', per protestar.

FALTES: CH Lloret: 13 / CP Vic: 13

PÚBLIC: Uns 300 espectadors

INCIDÈNCIES:

-El partit va començar amb 4 minuts de retard sobre l'hora prevista.

CRÒNICA:

Lloret i Vic van oferir un partit sense gaire història, on els tres punts van marxar cap a Osona de forma justa. Els vigatans van arribar al xoc amb un punt extra de motivació, al saber que el Liceo -un punt per sota a la classificació- havia empatat a la pista del Vilafranca, el que feia que treure un resultat positiu els hi consolidaria a la segona posició de la taula.

Els jugadors del Vic celebren un dels seus quatre gols
El Vic encarrila el partit a la primera part

El partit va començar un tant ensopit, amb els dos equips mostrant respecte cap el rival. La primera oportunitat una mica perillosa va arribar de la part local, amb una doble ocasió de Marc Grau i Xavi Crespo, que va resoldre molt encertadament el porter del Vic Carles Grau. Però als 10 minuts, un penal transformat per Romà Bancells va servir per avançar al Vic en el marcador.

Romà Bancells va estar infal·lible a bola aturada
El Lloret podia haver empatat dos minuts desprès, quan Marc Grau va desaprofitar una falta directa fruit d'una targeta blava a Cristian Rodríguez. Els locals tampoc van ser capaços de treure profit dels seus dos minuts de Power Play. El partit es va animar una mica, però cap equip va estar encertat de cara a porteria, fins a pocs segons d'acabar la primera part, quan Roger Presas batia a Ferran Serra i permetia que el Vic marxés amb un còmode 0-2 al descans.

Àlex Grau intenta una internada sota la oposició de Ferran Font
Bancells i Presas tornen a marcar

Els dos conjunts van reprendre el partit amb força. Els locals en busca de la remuntada i el Vic en busca de la sentència. Als cinc minuts Ferran Font va fallar una falta directa pels visitants. La acció va anar acompanyada d'una targeta blava al local Jordi Carbó, cosa que va deixar al Lloret amb un home menys durant dos minuts -situació sense conseqüències al marcador-. Poc desprès, una nova falta directa favorable al Vic, aquest cop derivada de la desena falta d'equip del Lloret, la va aprofitar Romà Bancells per fer el 0-3. Un minut més tard, Roger Presas va deixar el partit vist per sentència amb el 0-4.

Roger Presas en el moment de fer el 0-4
El Vic va assentar-se a defensar la seva còmoda renda favorable fent passar els minuts. El Lloret va aconseguir fer l'1-4 a 10 minuts pel final mitjançant Jordi Carbó, que va transformar una falta directa per acumulació. Els locals es resignaven a rendir-se i ho van intentar, a mida que passaven els minuts cada cop més amb el cor que amb el cap, però no aconseguien arribar amb perill a la porteria de Carles Grau. A tres minuts de la conclusió Xavi Crespo va fallar un penal, i el partit es va anar esvaint fins a la botzina final.

Els porters i les defenses van ser protagonistes en el tram final del partit
El Vic consolida la segona posició

El Lloret continua comptant per derrotes els partits del seu “Tourmalet” contra els grans, malgrat tot, la combinació dels altres resultats el mantenen 5 punts per sobre de les posicions de descens. Als lloretencs encara els hi queden dos partits complicats abans d'enfrontar-se contra els seus rivals directes: la propera setmana contra el Liceo en A Coruña, i desprès rebran al Reus.

El Lloret vol deixar enrere aquesta fase de la competició i guanyar-se la permanència contra els seus rivals directes
Com ja hem comentat, amb aquesta victòria el Vic es separa tres punts del Liceo i es queda sol en el segon lloc de la classificació, molt allunyat però del líder Barça. Els vigatans rebran la propera jornada al Calafell, el penúltim classificat.

EL PROTAGONISTA:

Josep Mª Mia Ordeig (CP Vic). Infatigable i atent en defensa, creatiu i col·laboratiu en atac. Encara que no marqui, ni brilli, i moltes vegades no se'l noti, Mia Ordeig és el motor de l'equip. Qui sap llegir a la perfecció els partits i els fa anar al ritme que el vol. En molts anys no recordo haver vist mai a Ordeig fer un mal partit. Sens dubte, és un d'aquell tipus de jugador que tots els entrenadors voldrien pel seu equip.

SABIES QUE…

Jugadores del Manlleu i el Palau a la grada
...abans d'aquest partit es van jugar les semifinals de la Copa femenina, i el fet de que l'entrada fos gratuïta i el rival atractiu va fer que molts dels espectadors i jugadores es quedessin.
...el partit es va jugar amb les tanques publicitaries dels patrocinadors de la Copa, ja que no va donar temps a retirar-les.
...Carles Grau, el porter del Vic, és germà dels jugadors del Lloret Àlex i Marc Grau.
...la targeta blava que va rebre Marc Grau del Lloret és la seva cinquena, el que significa que queda a una de ser sancionat amb un partit de suspensió.

A KOPS DE FLASH

Bon ambient entre els dos entrenadors abans del partit

Preparant les armes abans de la batalla.

Les botes 100% vigatanes de Ferran Font.

Com de costum, els més petits van ser els encarregats de dur a terme a la rifa de la mitja part

Aprofitant el partit per netejar les grades per la final de la Copa femenina de l'endemà.