15 de maig 2019

NEIX LA LLIGUETA SOLIDÀRIA "STICK CONTENT"


ES PRESENTA A BLANES LA PRIMERA EDICIÓ DE LA LLIGUETA "STICK CONTENT" PER LES CATEGORIES DE PREBENJAMÍ I INICIACIÓ

Aquest dilluns 13 de maig ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes l’acte de presentació de la Lligueta «Stick Content» d’hoquei patins, creada i organitzada pel CP Blanes Atlètic en col·laboració amb la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer.

Cartell oficial de la Lligueta Stick Content 2019
Aquesta competició està dirigida a les categories de Prebenjamí i Prebenjamí-Iniciació de la Territorial de Girona, que acaben la competició oficial aquesta setmana. Es disputarà entre els propers 18 de maig i el 23 de juny en un format de lliga regular de 6 equips a una sola volta, i tindrà un acte final el 24 de juny coincidint amb «La Festa dels Contes de Sant Joan» que organitza cada any la Fundació Joan Petit al jardí botànic Marimurtra de Blanes.

Els clubs que prendran part en aquesta primera edició són el CP Blanes Atlètic, CP Caldes de Malavella, CP Breda, H Platja d’Aro i FD Cassanenc, i la configuració de cada grup ha quedat de la següent forma:

Prebenjamí-Iniciació:
CP BLANES ATLÈTIC A
CP BLANES ATLÈTIC B
CP BREDA
CP CALDES DE MALAVELLA A
CP CALDES DE MALAVELLA B
FD CASSANENC

Prebenjamí:
CP BLANES ATLÈTIC A
CP BLANES ATLÈTIC B
CP BLANES ATLÈTIC C
CP BREDA
CP CALDES DE MALAVELLA
H PLATJA D’ARO

Cada equip participant ha fet una aportació econòmica que ha anat a parar directament a la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer, que ho destinarà a la lluita contra el càncer infantil.

A la presentació han intervingut Pol Serra (president del CP Blanes Atlètic), Joan Torner (President de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer) i Mario Ros (Alcalde de Blanes en funcions). En els parlaments, Pol Serra ha explicat els motius que han portat al Blanes Atlètic a crear aquesta competició i donar-li un caràcter solidari: «La direcció esportiva del club ens vam trobar que teníem que omplir un buit de quasi dos mesos sense competició. Llavors, la nostra comissió de tornejos ens va presentar aquesta proposta i ens va semblar una gran idea, perquè era una forma de continuar amb la formació esportiva dels jugadors i jugadores, i pel fet de convertir-la en un acte benèfic, que lliga molt amb els valors de solidaritat que volem transmetre des del club als nostres membres». Joan Torner s’ha mostrat molt il·lusionat pel fet de que aquesta iniciativa hagi nascut i arribat des de Blanes, població seu de la Fundació, i més encara al fer-ho des del club d’hoquei, esport molt directament vinculat amb la mateixa: «Quan el Blanes Atlètic ens va fer arribar aquesta proposta no vam dubtar en autoritzar-la. Trobem que és una magnífica forma de donar continuïtat a les Festes Joan Petit que des de fa quasi 20 anys organitzem pels nens i nenes de categoria d’escoleta, i d’aquesta manera, els que ja no poden participar perquè han crescut i juguen en altres categories, poden continuar col·laborant amb la Fundació i la nostra lluita contra el càncer infantil. ‘Estic content’ era una frase que feia servir en Joan petit i que hem adaptat com a eslògan de la Fundació jugant amb el doble significat de la paraula. Ens ha agradat cedir-ho per batejar aquesta lligueta». També va explicar a on aniran destinats els diners recaptats per aquesta iniciativa «La Fundació està patrocinant un projecte d’investigació a l’hospital de la Vall d’Hebron sobre recerca de tumors que està obtenint uns resultats molt bons i que molt aviat serà una gran notícia», també va lloar la feina i esforç que està fent el CP Blanes Atlètic per revifar i potenciar l’hoquei patins a Blanes, sobretot a nivell de base; es va sentir molt content de que el club i fundació puguin continuar col·laborant en projectes de futur, i va anunciar que la Lligueta Stick Content tindrà continuïtat la propera temporada «hi ha tres clubs que s’han dirigit a la fundació interessant-se pel format, per poder-la organitzar també la propera temporada en diferents punts de Catalunya». Per la seva part, Mario Ros ha felicitat a les dues entitats blanenques per la labor que estan fent en els seus sectors, i ha volgut destacar el fet de que uneixin forces per un objectiu comú «això demostra que Blanes és un poble solidari i compromés».

Joan Torner, Pol Serra i Mario Ros durant els parlaments.
L’acte va comptar amb un no menyspreable nombre d’assistents, entre els quals hi havia Joel Comas, conseller d’esports del Consell Comarcal de La Selva, representants de diversos partits polítics de Blanes, membres del CP Blanes Atlètic i d’altres clubs participants a la lligueta, a més de premsa i públic en general. Tots ells van gaudir d’un refrigeri un cop acabada la presentació.

Foto de grup entre els membres del CP Blanes Atlètic i les personalitats assitents a la presentació
Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge, l’ajuntament de Blanes, el Consell Comarcal de La Selva i la Diputació de Girona, i la competició es podrà seguir per diversos mitjans informatius i xarxes socials.