17 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 8

MORITZ CE VENDRELL 4 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 3
Un Vendrell molt efectiu es sobreposa del primer gol rebut i acaba marxant al descans amb 2-1. En la segona part aguanten molt bé i acaben quedant-se amb els tres punts.
Quan els blaugranes havien aconseguit empatar un 1-3 i semblava que tenien el joc controlat, un gol en contra i, novament, la seva falta d’encert final els va condemnar. La seva situació ja comença a ser preocupant i Pujalte podria tenir les hores comptades.

CP VILANOVA – CP VOLTREGÀ
Dissabte 20 de novembre.

ENRILE PAS ALCOY 2 – GEIEG 1
L’Alcoy aconsegueix una suada victòria, sobretot gràcies una bona segona part on va poder refer-se de l’empat gironí en els primers minuts de la represa.
El GEiEG domina bona part del partit  però acaba cedint els punts per culpa de la seva poca efectivitat de cara a porta. Els grupistes van tenir ocasions per empatar i fins i tot guanyar, però no les van saber materialitzar.

CE NOIA FREIXENET 4 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 2
El Noia va guanyar mercès a un quart d’hora final extraordinari, on van capgirar un 0-2 en contra.
El Tenerife va estar bona part del partit defensant un 0-2 favorable i quasi ho aconsegueix, però es van desinflar un cop el Noia va aconseguir superar la seva tancada defensa.

IGUALADA HC 2 – HC COINASA LICEO 3
L’Igualada mostra una bona imatge, incomoda molt al Liceo, però no pot superar-ho en cap moment i marxa sempre a remolc en el marcador.
El Liceo continua intractable i ja suma vuit victòries en vuit partits. Tot i veure’s moltes vegades assetjats pel rival, la efectivitat liceista acaba sent determinat.

SATHER BLANES HCF 2 – TECNOL REUS D 3
El Blanes va fer un bon partit, però va trobar-se contínuament a un gran Trabal que les aturava totes. Els Blanencs van quedar molt tocats desprès de rebre dos gols seguits en segons, que van situar el marcador en 0-3 al descans.
El Reus viu de les rendes de la primera part i de la gran actuació del seu porter, i fa el just per lligar la victòria, davant  d‘un rival que no es va donar mai per vençut.

CH LLORET 2 – RONCATO CP VIC 3
El Lloret sorprèn al Vic i es posa amb un matiner 2-0 favorable, però no va saber tancar el partit quan el Vic va despertar-se, i va deixar escapar la victòria en una segona part nefasta pels seus interessos.
Al Vic li va costar entrar en el joc i va estar molt incomodat per la pressió rival. En la segona part, Lucas Ordóñez va revolucionar el partit amb dos gols i l’assistència del tercer.