JORNADA 18

CP VOLTREGÀ – GEIEG
19/02/2011. 20:00 h

MORITZ CE VENDRELL 6 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 3
Desprès d’una primera part on el Vendrell va portar sempre la iniciativa, però el rival no li va deixar marxar en el marcador amb tranquil·litat, els locals van posar la directa en el segon temps i van sumar tres punts que el mantenen en la zona tranquil·la de la classificació. Cal destacar els quatre gols de Cristian Rodríguez i la lesió fortuïta d’Òscar Ruiz, que es perdrà la Copa.
El Tenerife va aguantar molt bé durant el primer temps i va estar incomodant constantment al rival sense deixar que s’escapés en el marcador. en la segona part els illencs van anar a menys i van sortir clarament derrotats, tornant a entrar en zona de descens.

CP VILANOVA 1 – HC COINASA LICEO 1
El Vilanova fa un gran partit i es molt superior al Liceo, però la seva falta d’encert i unes polèmiques decisions arbitrals el van apartar d’una merescuda victòria.
El Liceo no va aprofitar la oportunitat per tornar a posar-se líder, i amb un partit força apàtic on es va veure sempre superat, la fortuna li fa marxar amb un punt.

ENRILE PAS ALCOY 5 – TECNOL REUS  D 1
L’Alcoy es retroba amb la victòria donant la campanada de la jornada, al guanyar de forma clara, contundent i inapel·lable al líder. Els alcoians tornen a sortir de la zona de descens.
El Reus mostra una cara molt gris, es incapaç d’oferir cap mena de resistència i cau derrotat, veient com el seu avantatge al capdamunt de la taula queda retallat.

CE NOIA FREIXENET 5 – RONCATO CP VIC 4
El Noia aconsegueix una treballada victòria en un gran partit dels dos equips. Els de Sant Sadurní van anar bona part de l’enfrontament a remolc del Vic, però en els darrers minuts va saber capgirar el marcador.
El Vic fa un bon partit, portant la iniciativa en el marcador fins a ben entrada la segona part, però el seu excés de conservadorisme el va trair i va deixar que el rival li remuntés el partit en el tram final.

IGUALADA HC 2 – CH LLORET 1
L’Igualada va tenir que treballar molt per superar la ordenada defensa del Lloret. Desprès de tenir que picar pedra per aconseguir un 2-0, un gol rebut en els darrers minuts va fer que els igualadins tinguessin que patir per no deixar escapar els tres punts.
El Lloret fa un bon partit, sobretot en defensa, però paga la seva falta d’encert en atac. Un gol de Crespo a falta de set minuts pel final va donar-los vida, i tot i que ho van intentar, es van quedar sense premi.

SATHER BLANES HCF 4 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 3
Colossal partit del Blanes, que va tractar de tu a tu al Barça en un partit ple d’alternances.
El Barça va desaprofitar una gran ocasió per tornar a agafar el tren de la lliga. Els blaugranes es van avançar per dos cops, però també es van deixar remuntar per dues vegades, desaprofitant les ocasions per empatar i tornar a avançar-se en els darrers instants.