15 de febr. 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 16) CP VILAFRANCA 5 - OVIEDO ROLLER 2

VICTÒRIA DE TRANQUIL·LITAT DEL CAIXA PENEDÈS PATÍ VILAFRANCA

Tornava l’hoquei a la poliesportiva vilafranquina després de dues setmanes d’aturada per la celebració de l’Okstars a Igualada, i la setmana passada la disputa de la Copa del Príncep a Pamplona. I tornava amb el primer partit de la segona volta que enfrontava al Caixa Penedès Patí Vilafranca contra el FM Oviedo Roller.

El partit ha començat amb un C.P. Vilafranca que li ha costat entrar en l’encontre, i s’ha trobat que en el minut 3, Juan José  López, de jugada personal feia el 0-1. Era una gerra d’aigua freda per l’equip vilafranquí, que ha anat entrant en el partit de mica en mica. En el minut 10 d’aquesta primera part l’entrenador local Ricard Muñoz a donat entrada al jove Brandon Carrara per mirar de posar serenor en el joc i tenir més possessió de bola. Això ha donat els seus fruits, ja que 2 minuts després, en el minut 12, Gerard Vergés rematava a gol una assistència de Borja Ramon, era l’empat a 1. Quatre minuts després, el Caixa Penedès Patí Vilafranca es posava per davant en el marcador, gràcies a un  fort xut des de fora l’àrea de Pablo Aguaron, que significava el 2-1. L’equip asturià a tingut l’oportunitat de fer l’empat amb un penal molt rigorós que ha assenyalat el col·legiat Álvarez López. L’encarregat de fer el llançament ha estat Juan José López, però el seu xut s’ha estavellat al pal de la porteria vilafranquina.

A manca de quatre minuts i mig per l’acabament d’aquesta primera part el àrbitres han tornat ha assenyalar penal, aquesta vegada favorable als interessos vilafranquins, l’encarregat de fer el llançament ha estat Oriol Palau que de forma magistral ha fet el 3-1. A manca de 20 segons per l’acabament de la primera part en un contraatac molt ben portat per Gerard Vergés que assisteix a boca de gol a Pablo Aguarón, que feia el 4-1. Amb aquest bon resultat s’arribava a la mitja part.

La segona part ha començat de forma immillorable per part de l’equip vilafranquí, ja que tenia el domini de la bola i creava forces ocasions de gol, on cal destacar un fort xut de Marc Sabaté que ha aturat el porter dels asturians Nuno, En el minut 31, Gerard Vergés  feia el 5-1 d’un xut ras des de fora l’àrea. Amb aquest bon resultat el Caixa Penedès Patí Vilafranca feia el seu joc, sense arriscar en atac i defensant molt bé les nombroses arribades de l’equip asturià. A manca 8 minuts per el final del partit l’equip vilafranquí ha arribat a les 10 faltes, l’encarregat del llançament de la falta directa ha estat Gómez, que ha transformat el 5-2. El Caixa Penedès Patí Vilafranca encara ha tingut l’opció de marcar un altre gol en la falta directa, que ha llançat Borja Ramon, però una bona parada del porter asturià Nuno ho ha impedit. Amb aquest resultat de 5-2 s’ha arribat al final dels 50 minuts.

Aquesta victòria deixa a l’equip vilafranquí a 9 punts de la zona de descens, i fa mirar cap a les posicions capdavanteres de la classificació. La setmana vinent el CP Vilafranca es desplaçarà a terres del Maresme, per jugar el seu partit contra el CH Mataró, el proper dissabte a partir de les 20:30h. El partit serà retransmès per Radio Vilafranca al 90.1 FM amb locució de Josep Gumà.

C.P. VILAFRANCA: Martinez, Ramon, Verges (2), Riba i Aguaron (2) -cinc inicial -Palau (1), Carrara i Sabater.

FM OVIEDO: Nuno, Juan Jose (1), Coto, García, Miranda -cinc inicial- Arrieta, Isla,Gomez (1) i Gonzalez.

FALTES: 11 C.P. Vilafranca // 11 FM Oviedo