10 d’oct. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 1) CP VILAFRANCA 3 - CP CERCEDA 7

INICI AMB DERROTA

El Caixa Penedès Patí Vilafranca a començat la temporada amb mal peu. Desprès d’una llarga pretemporada, el partit que obria la competició per els vilafranquins no l’han pogut resoldre favorablement, ja que al davant s’han trobat un Cerceda que, sense fer un gran partit, ha aprofitat les seves ocasions.

Jordi Garcia
El partit ha començat amb molt de respecte entre els dos equips, sense arriscar de cara a porta. En el minut 6, Jose Ramon a realitzat una jugada personal dins l’àrea i a batut per baix a Pere Anton. Amb aquest resultat desfavorable, al equip vilafranquí ha debutat com a jugador, l’entrenador Jordi Garcia, que li ha donat al joc més frescor i profunditat de passada. Minuts després, Joan Vázquez ha marcat l’empat a 1. A les acaballes d’aquesta primera part l’equip vilafranquí ha tingut l’oportunitat d’avançar-se al marcador desprès d’una bona jugada de Joan Vázquez, que ha volgut fer el gol del tonto però la bola s’ha estavellat al pal de Vallina. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El tèndem tècnic del CP Vilafranca
Desprès de veure una bona primera part, on els jugadors entrenats per el tàndem Garcia – Noguera han fet un partit ordenat en defensa i jugat de manera intel·ligent en atac, res feia preveure el desenllaç d’aquesta segona part, on l’equip gallec n’ha tingut prou amb 6 minuts per guanyar el partit, marcant 3 gols (Gende, Allen i Barreiro). En aquest moment de partit, el Patí anat a retallar la distancia en el marcador. En el minut 36 Gerard Vergés de jugada personal a marcat el 2-4. En aquest instant, el Vilafranca ha arribat a les 10 faltes. l’encarregat de fer el llançament de la falta directa ha estat Jose Ramon que a marcat el 2-5. Durant la celebració a fet un gest despectiu contra l’afició local i l’àrbitre li ha ensenyat blava per desconsideració.

En el minut 40, Pablo Aguaron ha xutat un penal, el seu xut l’ha refusat el porter Vallina, però ha pogut aprofitar el refús per retallar distancies fent el 3-5. El Patí ha tingut la possibilitat de tornar a marcar de falta directa desprès de la blava directa dels arbitres cap a Josama Allen per protestar. L’encarregat de fer el llançament a estat Pablo Aguarón però el seu xut anat al pal. Quan faltaven 4 minuts per l’acabament del partit, Joan Vázquez ha protestat una jugada al àrbitre, i aquest li ha ensenyat targeta blava. L’encarregat de fer el llançament de la corresponent falta directa ha estat Jacobo Matiñan que ha marcat el 3-6. I a manca de 13 segons per l’acabament del partit Jose Ramon a posat el definitiu 3-7.

El proper partit del CP Vilafranca serà el proper dimarts a la pista del CP Vendrell, dins el marc de la Copa Esports Penedès, el partit començarà a les 20:30h. I el proper cap de setmana el Patí es desplaça fins a Pamplona per jugar contra el San Antonio a les 19:15h, podreu seguir aquest partit a la sintonia de Radio Vilafranca, i per la pàgina www.okcat.cat.

CP VIlafranca: Martínez, Palau, Vázquez, Aguarón i Vergés –cinc inicial- Garcia

CP Cerceda: Vallina, Allen, López, Gende i Torres –cinc inicial- Boo, Barreiro i Mantiñán

Text i fotos: CP Vilafranca