6 de març 2014

ELS NOSTRES PROTAGONISTES 2013: LEO MESSI


LEO MESSI (Jugador de futbol del FC Barcelona)

El 28 de desembre de 2012 va saltar la notícia en primícia a la nostra web: Leo Messi deixava temporalment el futbol i es passava a l'hoquei! La notícia venia acompanyada d'unes suposades fotos espia d'un entrenament secret del Barça on es veia al crack argentí de futbol sobre uns patins i amb un estic a les mans. L'article en qüestió no era més que la nostra tradicional broma del Dia dels Sants Innocents, però la seva repercussió mediàtica ens va desbordar.

La notícia-broma va tenir una gran acceptació entre els nostres seguidors i les xarxes socials es van encarregar de que donés la volta al món en poques hores, fent que en un sol dia es convertís en l'entrada del blog més vista del mes i entrés al Top-10 de les entrades més visitades de l'historia d'A Kops D'Stick. Molts diaris digitals -sobretot argentins-, i fins i tot “La Gazzeta dello Sport” italià es van fer ressò i ho van publicar, matisant que es tractava d'una broma típica d'aquest dia. Però la cosa no va quedar com a “flor d'un dia”, i ben entrat ja el 2013, l'enllaç a l'article encara apareixia per Facebook i Twitter des de molts racons del planeta, fins arribar a escalar en pocs dies a la 2ª posició del nostre Top-10, en la qual encara es manté. Avui en dia, el foto-muntatge de Messi jugant a hoquei, encara surt de tant en tant per alguna xarxa social, i algun usuari la té de foto de perfil.

Desconeixem si Leo Messi ha tingut constància de la nostra broma, però nosaltres volem agrair-li d'aquesta manera el que gràcies a ell, A KOPS D'STICK va tenir per uns dies rellevància internacional.