4 de març 2014

ELS NOSTRES PROTAGONISTES 2013: PACO CARRIÓN


PACO CARRIÓN (Director de Hockeyteam.es)

Vaig conèixer a en Paco Carrión a la Pataxanga Nadalenca de la Maurina del 2010. En Paco és un apassionat de l'hoquei i dirigeix Hockeyteam.es, una botiga on-line de venda de material d'hoquei patins, i des del primer moment va mostrar-se interessat en col·laborar amb A Kops d'Stick, i com que a mi també m'interessava tenir un col·laborador amb el prestigi de Hockeyteam.es, de seguida vam arribar a un acord.

Des de llavors i fins ara, i amb la intenció de que por molt temps més, en Paco Carrión s'ha convertit en una mena de guru espiritual a l'hora d'aconsellar-nos i subministrar-nos el material d'hoquei, a nosaltres i als nostres seguidors. I ho fa amb la passió i el bon fer de qui l'agrada el que fa, com un botiguer dels d'antany, que s'estima més perdre una venta però mantenir content a un client. Però la seva col·laboració amb nosaltres no es queda només en això. Basta només fer-li una trucada per a que en Paco “perdi el cul” per facilitar-nos allò que li demanem, com el fer de mitjancer amb Reno per aconseguir un estic per sortejar durant la Festa-Torneig Joan Petit 2013. També va ser ell qui va proposar a Enciclopèdia Catalana la nostra col·laboració a l'Enciclopèdia de l'Esport Català. Desprès de tot això i més, resultava impossible dir-li que no quan em va demanar fotos pel seu disseny de la web.

En aquests pocs anys, en Paco Carrión ha deixat de ser un simple col·laborador d'A Kops d'Stick i s'ha convertit en un amic. Un amic d'aquells amb el que s'allarguen però es fan curtes les tertúlies d'hoquei al costat d'un cafè o una cervesa. La seva dedicació i bon fer mereix, com a mínim, una nominació a PROTAGONISTA “A KOPS D'STICK”.