3 de març 2014

PROTAGONISTA "A KOPS D'STICK" 2013


COMENCEM LA BUSCA DEL NOSTRE “PROTAGONISTA A KOPS D’STICK 2013”

El 2013 ja ha quedat enrere, i un any més, ara ens toca fer balanç i començar a buscar el que pensem que ha estat el PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2013 entre totes aquelles persones que d’una forma o una altra ens han fet gaudir de l’hoquei a la seva manera.

Durant els propers dies desvetllarem el nom dels candidats a ser el nostre PROTAGONISTA 2013 en els diferents articles que hi anirem publicant al bloc. Com sempre, des de A KOPS D’STICK busquem més enllà dels títols i èxits esportius -ja n'hi ha guardons més prestigiosos per premiar-los- i mirem més la part humana, la història, moltes vegades amagada, de l’hoquei patins que hem viscut directament.

Com de costum, els nostres candidats a PROTAGONISTA solen ser gent quasi anònima, que no acostuma a aparèixer en els titulars esportius, i moltes vegades ni tant sols en la lletra petita, però que sense el seu granet de sorra l'hoquei patins de ben segur no seria tal i com el coneixem, i amb les seves històries ajuden a que A KOPS D'STICK tingui aquell petit toc diferencial que ens fa especials. D'aquesta manera volem donar-los, dintre de la nostra modèstia, el seu petit moment de glòria, i reconèixer la seva aportació al nostre esport, moltes vegades important però poc agraïda.

Un cop descoberta la llista de candidats, penjarem una enquesta pública per a que entre tots vosaltres i un jurat especialitzat, ens ajudeu a triar-ne un guanyador, com van ser l'any passat en Roger i l'Oriol Perarnau, els educadors de l'escola del CH Lloret, a qui van precedir la Berta Tarrida i en Jordi Barrera els anys anteriors.

Moltes gràcies per avançat per la vostra col·laboració!!!