10 de des. 2011

PROTAGONISTES "A KOPS D'STICK" 2011


MARC JULIÀ 
(FC BARCELONA)

Aquesta temporada, Marc Julià s’ha guanyat per mèrits propis l’estatus de jugador del primer equip del Barça amb ple dret. El destí ha volgut que les trajectòries de Marc Julià i A Kops d’Stick s’hagin creuat en diverses vegades importants durant aquest 2011. Una casualitat, o una mena d’advertiment?...

Primer vam ser testimonis, quasi d’excepció, del seu magnífic paper amb el FC Barcelona B a la Copa Generalitat, celebrada enguany a Tordera el 30 de gener, on va aconseguir endur-se el títol, al costat d’altres joves talents blaugranes que aquesta temporada també han fet un salt de nivell, com Xavi Barroso, Joan Vàzquez i Carlos Pérez. Encara recordo aquell missatge “premonitori” que li vaig enviar al meu amic Jordi d’OKcat.cat conjuntament amb la crònica del torneig, on deia textualment “...atent a en Marc Julià, que és bonííííííííísim!!!”.

Uns mesos més tard, el 9 d’abril, també vam ser testimonis del debut oficial de Marc Julià amb el primer equip del Barça, amb 17 anys, de la mà de Ferran Pujalte, en un partit de Lliga Europea a Blanes, intranscendent pels dos equips però que segur que quedarà en el record de Julià (i qui sap si en el de la història...). Nosaltres vam destacar el fet, i les bones aptituds mostrades pel jugador en un article penjat al Bloc.

Enguany, el nou tècnic blaugrana Gaby Cairo, ha confiat en Julià per reforçar al primer equip, i ja li ha donat presència en varis partits. Nosaltres també vam ser testimonis del seu primer gol oficial, en la primera jornada d’OK Lliga contra el CP Monjos, moment que va poder immortalitzar la nostra càmera, i ha acabat per ser la foto més votada del nostre Facebook.

Coincidències a part, Marc Julià, que ha estat internacional en totes les categories inferiors, té qualitat de sobres i tothom coincideix a dir que és un del jugadors amb més projecció del panorama hoqueístic actual, però... haurem estat testimonis d’uns moments històrics?... el temps ho dirà!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest noi es un crack i sempre ho sera i mireu qui el va fer debutar x mi el millor tecnic actual ferran pujalte.

Pol Julià Soler ha dit...

Be pekenyajoooooo a seguir treballant dia a dia.

Pol Julià