31 de des. 2010

1ª PATXANGA NADALENCA "LA MAURINA"



FASE FINAL

Fins ara, Patxaga, s’entenia col·loquialment com a una activitat esportiva en grup que es realitza de forma poc o gens rigorosa, però el 30 de desembre de 2010 passarà a la història com el dia que el terme PATXANGA va adquirir una nova definició, perquè el que s’ha viscut en el pavelló terrassenc de “La Maurina” quedarà gravat en el record del presents com una gran festa de l’hoquei. I es que el cúmul d’emocions i sensacions viscudes a sobre i al voltant de la pista, ha creat un ambient màgic que ha infestat a tots els presents, agermanant-los i creant així una nova tribu urbana: EL PATXANGUERO.

Si la jornada de lliguetes va complir amb totes les expectatives, la fase final les va superar... i amb nota alta!

- Gran ambient entre els participants (públic, jugadors i organitzadors),
- espectadors il·lustres a la grada (Carlos Figueroa i Manolo Barceló),
- quatre bons partits a la Final 4,
- espectacle a la pista amb un vibrant partit de veterans ple d’estrelles,
- moments emotius com la foto de família amb la pancarta de la FUNDACIÓ AMICS D’EN JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER, o l’organitzador mantejat pels participants,
- molts premis i obsequis,
- solidaritat en torn a una bona causa,
- etc...

Que més es pot demanar?

Finalment el que menys va importar va ser que el torneig el va guanyar l’equip J -que va jugar la final lluint la samarreta de la FUNDACIÓ AMICS D’EN JOAN PETIT-, al guanyar la final per 4-1 a l’equip A –que va disputar la final amb la samarreta de REPLIC-A KOPS D’STICK-, ni que els veterans de Barça van imposar-se per 7-5 al combinat Old Stars... i es què, al final, tothom va acabar feliç i content.

Ara se que un dia podré dir als meus nets: JO VAIG ESTAR A LA 1ª PATXAGA NADALENCA “LA MAURINA”!! ...i tots els que hem estat, ja podem dir orgullossos:

JO SOC UN PATXANGUERO!!


 Un cop passades les festes nadalenques publicarem un ampli reportatge sobre LA PATXANGA.