17 de jul. 2013

L'IGUALADA FEMENÍ VOL SOBREVIURE DESVINCULAT DE L'IGUALADA HC

Font: Premsa Igualada FHCP

NOTA INFORMATIVA DEL IGUALADA FEMENÍ HOQUEI CLUB PATINS

Davant la decisió presa per el Igualada Hoquei Club de prescindir per motius econòmics del seu equip femení de OK Lliga, hem decidit que era el moment de tornar a l’activitat desprès que la fusió amb l’esmentada entitat hagi resultat negativa per l’hoquei femení. Per això vàrem sol·licitar al Igualada Hoquei Club que ens fossin retornats els drets i la plaça de OK Lliga Femenina que el nostre club va traspassar en el moment de la unió. 
Ara endeguem una campanya perquè 25 anys d’història en majúscules del Hoquei Femení a la nostra ciutat no es quedin volatilitzats d’avui per demà. Volem informar que estem establint diferents mecanismes per poder donar suport a la nostra entitat. La manca de temps per poder fer la inscripció a la Federació Espanyola de patinatge, fa que sigui molt urgent aquest suport. El primer d’ells es la possibilitat de fer-se soci de la nostra entitat amb moltes facilitats de pagament. Al mateix temps hem engegat una campanya per buscar empreses interessades per un mòdic preu a posar la seva publicitat en els cartells que quinzenalment penjarem a punts emblemàtics de la ciutat anunciant el partit del cap de setmana a Les Comes, o en les samarretes i pantalons de joc. S’està pensant també en altres possibilitats i ens estem posant en contacte amb diferents empreses d’Igualada i comarca sol·licitant l’esponsorització per imports molts reduïts. 
Qualsevol persona, entitat, empresa que estigui interessat es pot posar-se en contacte amb nosaltres, pot fer-ho a través del E-mail: igualadafhcp@gmail.com i l’informarem de totes les possibilitats de suport a les noies del l’hoquei igualadí.