13 de març 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 20

MORITZ CE VENDRELL 2 – CP VOLTREGÀ 1
El Vendrell va sumar tres punts agònics al aconseguir capgirar en el darrer minut un resultat advers. Els vendrellencs es van veure sorpresos amb un 0-1 en contra al primer temps que van lluitar molt per poder contrarestar-lo en el segon temps.
El Voltregà es va avançar i va tenir oportunitats per incrementar l’avantatge, però no va poder contenir el suficient la insistència dels locals i va caure en el darrer minut.

CP VILANOVA 5 – GEIEG 1
El Vilanova va obtenir una plàcida victòria contra un rival molt feble en un partit amb molt poc hoquei. Els vilanovins van trencar el partit  amb dos gols seguits en l’inici de partit i partir d’aquí l’enfrontament es va convertir en un passeig.
El GEiEG ha tornat a signar una altra desfeta, acompanyada d’un joc molt pobre i apàtic que no convida a mantenir les esperances de salvació.

ENRILE PAS ALCOY 7 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 2
Partit mol estrany a Alcoi, que amb una primera part molt avorrida que va acabar sense gols, es va descabellar en la segona amb un festival de gols. Els tres punts contra un rival directe, combinats amb la resta de resultats, fan que l’Alcoy doni un pas endavant cap a la permanència.
El respecte mutu que es van tenir els dos equips durant la primera part, va acabar per passar factura al Tenerife, que es va veure incapaç d’aturar la onada de joc del rival en el segon temps.

CE NOIA FREIXENET 2 – HC COINASA LICEO 1
El Noia està saldant amb bona nota el seu pas per el Tourmalet, aquest cop amb una nova treballada victòria. Els de Sant Sadurní es van avançar i no es van arronsar quan poc desprès el Liceo va empatar. Finalment, amb el partit obert, van saber tornar a avançar-se i neutralitzar els intents del rival, lligant tres punts que el situen en el quart lloc de la taula.
El Liceo va tornar a cedir el liderat de la classificació al perdre un partit que mai va tenir sota control. El Liceo va empatar el 1-0 en contra, però no va mostrar-se el suficientment lluït per capgirar-ho i va acabar sucumbint.

IGUALADA HC 4 – TECNOL REUS D 5
L’Igualada va veure’s molt condicionat al rebre dos gols seguits en dos minuts ben transcorreguda ja la primera part, cosa que els va fer anar sempre a remolc en el marcador. En un gran segon temps, els igualadins van poder empatar el partit i tenir al Resu contra les cordes, però van acabar caient al rebre un gol en els darrers minuts.
El reus torna a agafar el comandament de la OK Lliga al obtenir una suada victòria contra un rival que no li va posar les coses gens fàcils, sobretot en el segon temps. Els reusencs van arribar a tenir un avantatge d’1-4 durant el primer temps, però van acabar salvant els mobles amb un gol de Gual  a manca de 3 minuts pel final.

SATHER BLANES HCF 2 – RONCATO CP VIC 2
El Blanes va fer un partit molt serós, es va avançar i va portar sempre la iniciativa en el marcador, però no va saber sentenciar quan va tenir la ocasió i va acabar cedint un empat.
El Vic va anar a remolc durant tot el partit, però mantenint a ratlla el rival. Va disposar de bones oportunitats per poder capgirar el marcador, però no les va aprofitar.

CH LLORET 0 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 6
El Lloret només va poder aguantar el ritme del Barça durant la primera part, que va acabar amb un ajustat 0-1. Rebre un gol molt matiner de Borregán en la represa i dos gols més seguits, van acabar de desinflar-lo. Amb la derrota continuarà una jornada més com a cuer, immers en el seu tourmalet.
Desprès d’una primera part molt continguda, marcada per la forta defensa rival, el Barça va resultar letal des de l’inici del segon temps, on va segellar una golejada que l’apropa una mica més als líders de la classificació.