18 de des. 2011

PROTAGONISTES "A KOPS D'STICK" 2011


AJUDA’NS A TRIAR-NE UN!!!

Ha arribat l’hora de triar al nostre PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2011!!!.

Al igual que vam fer l’any passat, volem que els seguidors del Bloc ens ajudin a fer la tria, per el que hem penjat una enquesta en el lateral de la pàgina amb els vuit candidats d’enguany, que hem anat presentant durant aquests darrers dies.


Abans de res, volem aprofitar aquestes línees per tenir un record per a tots aquells altres molts “protagonistes” que s’han tingut que quedar en el tinter, amb molt de pesar nostre, a qui ens agradaria anomenar, però són tants, que segur que ens deixaríem algú. Us assegurem que la llista d’enguany era molt llarga. A tots ells, que de ben segur es senten al·ludits, volem agrair-los també el seu paper dins del món de l’hoquei, i enviar-los el nostre recolzament per a què continuïn igual, i així poder ser candidats a PROTAGONISTA en properes edicions.


Els candidats finals del 2011 són:

Piqueu sobre el nom per enllaçar amb el seu article complet.

JAUME SAHÚN JR. (Grup Hoquei Patins Patxanga) Un autèntic malalt de l’hoquei, que no té prou amb jugar i entrenar, que encara va fundar el Grup Hoquei Patins Patxanga per poder organitzar diferents activitats en torn a l’hoquei patins.

IVAN TIBAU (Secretari General de l’Esport de la Generalitat). Per primera vegada a la història, el màxim responsable de l’esport català serà un esportista. Hem tingut la sort de que aquest sigui un dels màxims referents de l’hoquei de les dues darreres dècades. De moment té el nostre recolzament, a veure que passa...

CLUB PATÍN FUENGIROLA (Liga Sur). Un club que amb molta il·lusió i ganes està intentant tirar endavant l’hoquei fora de les fronteres catalanes. De moment ho està aconseguint d’una forma molt notable i meritòria.

BERTA TARRIDA (OK Lliga Femenina). La seva història de superació constant davant de les dificultats és una de les que més ens ha commogut en aquest 2011. La actual jugadora del Reus Deportiu, que malgrat les traves que li ha posat la vida s’ha convertit en una de les millors jugadores del món, és un exemple a seguir per tothom, tant en l’esport com en la vida.

MARC JULIÀ (FC Barcelona). El destí ha fet que fóssim testimonis directes des de la barrera de la seva meteòrica progressió en aquest darrer any, passant de ser una promesa a tota una realitat vestint la samarreta del primer equip del Barça. El temps dirà si estem davant d’un fet històric.

RAIMON MASCARÓ (Web CP Vilafranca). El més clar exemple d’una persona que viu l’hoquei amb passió i dedicació des de la part fosca, però fent una tasca importantíssima per la divulgació del nostre esport. Des de l’inici d’A Kops d’Stick mai ha faltat a la seva cita enviant-nos la seva crònica sobre el que es cou al CP Vilafranca.

QUIM PAÜLS (FC Barcelona). Tot un senyor, a dins i fora de les pistes. El seus mèrits i palmarès esportiu són de sobra coneguts per tothom, però qui té el plaer de poder tractar amb ell, encara que sigui una estona, s’adona que per sobre de tot brilla una gran persona.

LES PATATES BRAVES DE LA“ESQUINICA” (Old League). Al costat d’una cervesa ben freda i d’una bona companyia, un plat de les conegudes i guardonades patates braves del restaurant “La Esquinica” barcelonès, es una de les millors formes d’acabar un partit de veterans. Per sobre del resultat i la competició, està l’esport.  

Els resultats obtinguts de la enquesta popular serviran per decidir el 50% del resultat final, ja que aquest es complementarà amb les votacions d’un jurat especialitzat, format per deu personalitats vinculades molt directament al món de l’hoquei, el nom de les quals mantindrem en l’anonimat per evitar possibles influències, suborns, xantatges, etc...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!
  
 Patrocinador de la tria del PROTAGONISTA 2011: