23 de set. 2018

L'HOQUEI FEMENÍ JA RODA A BLANES!


EL CP BLANES ATLÈTIC ESTRENA EL SEU NOU EQUIP DE MINIFEM

El passat dissabte 22 de setembre, el pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes va ser l’escenari d’un partit de categoria MiniFem entre el CP Blanes Atlètic i el CP Voltregà, el que significa el retorn oficial de l’hoquei patins femení a Blanes, uns anys desprès de la desaparició de l’antic club de la vila.

Les noies que formen l'equip, amb la seva entrenadora Marina Serra
El partit, corresponent a la primera jornada del Grup 2 de la Lliga Catalana de MiniFem, va acabar amb una clara victòria del Voltregà, que es va imposar en les tres parts davant d’un Blanes molt combatiu i il·lusionat, però que va acabar pagant la seva joventut i inexperiència.

Les noies del Blanes intenten crear una jugada davant la oposició del Voltregà

El CP Blanes Atlètic, fundat fa 3 anys, va engegar a finals de la temporada passada una campanya amb la finalitat de captar nenes per crear una base femenina. Fruit d’això, enguany s’ha pogut formar un equip de categoria MiniFem amb 8 nenes de 6 a 9 anys, algunes de les quals novells en l’esport rodat. La intenció del club és la de consolidar aquest equip i treballar per a curt termini poder ampliar la secció femenina amb equips en les diferents categories de base. Aquesta temporada, el CP Blanes Atlètic és l'unic club de la demarcació de Girona que té un equip de MiniFem en competició.

La campanya del Blanes Atlètic continua oberta