GEiEG: Fernandez, Gasapar, Pujades, Casadevall i Cruz –cinc inicial- Figa, Ferrés i Acuña

C.P. VILAFRANCA: Domènech, Sama, Boira, Montserrat i Moreno –cinc inicial- Miras, Riba i Rosa

TARGETES BLAVES: Sebas Moreno

FALTES: GEiEG 10 // C.P. Vilafranca 4

Partit pendent de la jornada 15 de l'OK Lliga.

El Caixa Penedès Pati Vilafranca no ha pogut puntar a la difícil pista del GEiEG. Els dos equips que estan a la part baixa es jugaven molt en aquest partit, ja que l’equip que guanyes acabava la primera volta fora les posicions de descens. El Vilafranca es presentava a Girona amb la baixa de Cristian Rodríguez per malaltia i el GEIEG no podia comptar amb la participació de Ferran Garcia per sanció.

El partit ha començat amb un Vilafranca molt posat en el partit ja que ens els 8 primers minuts ha tingut fins a tres clares ocasions de gol per avançar-se en el marcador, però el porter gironí Roger Fernandez, ha evitat qualsevol gol. Però els gironins mica en mica han entrat en el partit hi han aconseguit marcar el primer gol, obra de Carles Cruz, on un embolic a l’interior de l’àrea ha fet que la bola entres plorant a la porteria de Jordi Domènech. El Vilafranca ha fet un parell de canvis per donar una mica d’aire nou, i ha aconseguit el que pretenia, ja que tant sols 4 minuts desprès, Sergi Miras, establia l’empat a 1 mitjançant una jugada personal.

Amb l’empat a 1, els dos equips es jugaven amb molt respecte per no encaixar cap gol, però un error defensiu del C.P. Vilafranca, l’ha aprofitat el GEIEG per fer el 2 a 1 a manca de 4 minuts per l’acabament de la primera meitat. I quan tothom pensava que amb l’avantatge mínim s’arribaria al descans, Quim Pujades feia el 3 a 1 d’un fort xut des de la frontal de l’àrea on el porter vilafranquí poc hi ha pogut fer. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un Vilafranca que volia retallar el marcador, paro lluny d’això el GEIEG ha estat el que ha ampliat el marcador en el minut 7 de la segona part, posant el 4 a 1 a traves de Carles Cruz. Amb el 4 a 1 el Vilafranca ha tingut un penal a favor, l’encarregat del seu llançament ha estat Sergi Miras, però el porter gironí l’ha aturat magistralment. El Vilafranca ho donava tot per reduir el marcador, ja que marçal Montserrat ha tingut una clara jugada on el seu xut ha anat al pal de la porteria de Roger Fernandez, desprès, Sebas Moreno, ha tingut un u contra u davant el porter, però el seu xut ha marxat fregant el travesser de la porteria del GEiEG, un cúmul de mala sort que ha fet que el Vilafranca no pogués retallar distancies en el marcador.

Però quan el GEiEG mes defensava el marcador, el Vilafranca s’ha trobat amb el segon gol a manca de 3 minuts per l’acabament del partit, obra de Marçal Montserrat, però nomes 25 segons desprès Marc Figa, feia el cinquè gol dels gironins. A manca de 50 segons Marçal Montserrat a disposat d’una falta directa la qual ha estat llançada magistralment, però el seu llançament ha anat al pal, i amb el 5 a 2 s’ha acabat el partit.

Texte i fotos: CP Vilafranca