10 de gen. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 14-

SATHER BLANES HC 7 – RONCATO PATÍ VIC 3
Un Blanes immens, amb uns estel•lars Freixes i Selva, va ser el primer equip en derrotar al Vic aquesta temporada, i de forma clara i contundent. Els de Manel Barceló continuen immersos en una bona dinàmica de joc i resultats, que els ha portat a allunyar-se de la part baixa de la classificació, malgrat la reacció a arribat massa tard per a poder lluitar per les places d’accés a la Copa.
El Vic es va esvair un cop rebut el primer gol i, des de llavors, va ser una titella en mans d’un Blanes que li va infringir un contundent correctiu, que li va costar el lideratge de la classificació. Completament inofensiu i resignat, només va poder maquillar una mica el resultat amb dos gols a pilota aturada en els darrers minuts.

HC COINASA LICEO 3 – TECNOL REUS DEPORTIU 2
El Liceo ha sabut aprofitar les seves oportunitats per fer-se amb el lideratge de la OK Lliga, aquest cop amb una treballada victòria sobre un rival que ha començat avançant-se i no li ha posat les coses fàcils.
El Reus no ha tingut l’encert suficient per lligar un resultat que s’iniciava favorable, i ha marxat cap a casa amb una derrota que farà que es jugui el seu accés a la Copa en un partit d’infart contra l’Alcoi.

ENRILE PAS ALCOY 2 – FC BARCELONA-SORLI DISCAU 3
L’Alcoy ha posat les coses molt difícils al Barça. Els gols no han arribat fins al darrer quart d’hora de partit, i tot i que els locals van avançar-se per dos cops al marcador, no han mostrat el suficient ofici per mantenir el resultat i l’Alcoy ha acabat sucumbint en els darrers minuts.
El Barça, tot i dominar en el joc, ha tingut que picar pedra per endur-se un resultat positiu de la seva visita a Alcoy. Un gol de Mia Ordeig de penal quan faltava un minut i mig, ha capgirat definitivament un marcador que els culers sempre havien tingut en contra.

CEMENTO TEIDE TENERIFE 4 – CP VILANOVA 2
El Tenerife va tornar a mostrar-se fort a casa seva aconseguint in extremis una treballada victòria contra l’equip revelació d’aquesta OK Lliga. El resultat dona als illencs com a premi una sorprenent, però merescuda, classificació per a la Copa.
El Vilanova no va tenir cap opció contra un rival que va controlar en tot moment el partit i el resultat. Tot i que els vilanovins van empatar a falta de poc més d’un minut, el Tenerife va sentenciar amb dos gols seguits en els darrers segons.

SHUM MAÇANET 5 – GEIEG SIDORME HOTELS 4
El SHUM, que estrenava entrenador, va endur-se el derbi gironí, en un partit marcat per la duresa i la rigorositat arbitral, que van arribar a mostrar 6 targetes blaves i una vermella. Els maçanetencs van jugar amb molta intensitat i van arribar a dominar el marcador per 5-0. La victòria apreta una mica més la part baixa de la taula.
El GEiEG no va saber aprofitar les seves oportunitats i va caure davant de la millor efectivitat del SHUM. Els grupites, que van ser sancionats amb la xifra rècord de 25 faltes, només van reaccionar en els darrers minuts, quan els locals, ja amb el partit sentenciat, van abaixar el ritme.

CAIXA PENEDÉS VILAFRANCA 2 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3
El Vilafranca no va tenir la sort de cara, i en els darrers instants se li va escapar un partit que sempre va tenir a favor i no va saber sentenciar al desaprofitar una falta directa quan quedaven dos minuts pel final.
El Lleida, fent lo mínim, es va endur un partit molt important pels dos equips. El partit va arribar amb 2-2 al descans, i no va ser fins a falta de 2 minuts per al final que no es va desencallar el marcador quan Serò va transformar un penal,tot just després de que el Vilafranca fallés una falta directa.

PROINOSA IGUALADA HC 6 – CE NOIA FREIXENET 5
L’Igualada va estar molt encertat en les jugades a pilota aturada, i això va ser clau per decantar cap a la seva banda el resultat d’un partit que es va mostrar molt obert, sobretot durant el segon temps. La victòria els hi permet obrir un petit forat amb els llocs més baixos de la classificació.
El Noia va ser el més perjudicat del desencert dels àrbitres, que van arribar a treure 6 targetes blaves, i van claudicar davant la efectivitat dels locals. Tot i anar perdent 3-0 al descans, els de Sant Sadurní no es van arronsar,van plantar cara i fins al darrer moment van tenir l’empat a l’abast. Ara tindran que esperar a la propera jornada per segellar la seva classificació per la Copa.

CH LLORET 3 – CP CERCEDA 1
El Lloret, malgrat fer un mal partit, no va tenir problemes per dominar al Cerceda i endur-se els tres punts d’un partit sense gaire història.
El Cerceda no inquieta més del necessari al Lloret, i demostra que, de no canviar molt les coses, amb el seu joc avorrit i pobre d’idees, es un ferm candidat al descens.

Properament penjarem la crònica d’aquest partit.