OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 15-

GEIEG SIDORME HOTELS – CAIXA PENEDÉS VILAFRANCA

17-gen 12:30 h

RONCATO PATÍ VIC 4 – HC COINASA LICEO 4
El Vic va ser el dominador d’un gran partit, que tenia coll avall amb el 4-2 a falta de 43 segons pel final, però no sap aguantar a la pressió del rival i acaba cedint un empat.
Dos gols in extremis de Gual i Bargalló donen al Liceo un punt que li serveix per mantenir el liderat a la classificació.

TECNOL REUS DEPORTIU 7 – ENRILE PAS ALCOY 3
El Reus no ha tingut gaires problemes per emportar-se un partit que era a “vida o mort” pels dos equips i finalment s’ha classificat per jugar la Copa. Un 3-0 a favor als 8 minuts ha noquejat per complet a l’Alcoy i ha permés que el Reus encarrilés tranquil•lament l’enfrontament. Malgrat tot, l’equip ha sigut una de les grans decepcions de la primera volta de la OK Lliga.
L’Alcoy tenia la esperança de donar la campanada a Reus i classificar-se per la Copa en perjudici dels locals, però s’ha trobat amb un Reus molt motivat i inspirat que no li ha donat cap opció.

FC BARCELONA-SORLI DISCAU 5 – CEMENTO TEIDE TENERIFE 2

Dos gols consecutius de Carlitos López a falta de 10 minuts pel final han desencallat un partit que, fins a les hores, es trobava igualat en el joc i en el resultat, permetent al Barça sumar una victòria que l’iguala amb el Liceo al capdamunt de la taula.
El Tenerife va plantar cara al Barça en tot moment, però va acabar sucumbint a la constant insistència dels blaugranes. La seva falta d’encert en els minuts finals, amb un 4-2 en contra, li va impedir tornar a posar-se dins del partit.

CP VILANOVA 5 – SHUM MAÇANET 1
El Vilanova es confirma com a equip revelació de la primera volta d’aquesta OK Lliga amb una golejada que el referma a la seva quarta posició, cosa que li dona dret a sortir com a cap de sèrie en el sorteig de la Copa del Rei.
Tot i mostrar una clara millora en el seu joc, el SHUM no troba l’encert necessari de cara a porteria que li permeti treure endavant el partit, i acaba patint una nova derrota que el continua mantenint a la cua de la taula. A la banqueta maçanetenca hi havia el seu nou fitxatge, l'argentí Matías Fernández, que al final no va jugar.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 1 – PROINOSA IGUALADA HC 4
El Lleida no va mostrar la consistència necessària per a poder treure quelcom de positiu d’un partit importantíssim pels dos equips, i continua sense sortir de la zona baixa de la classificació.
L’Igualada continua dins d’una dinàmica positiva, i amb aquesta victòria contra un rival directe, a més d’allunyar-se del llocs de descens, aconsegueix obrir una petita escletxa de punts amb els equips que li segueixen.

CE NOIA FREIXENET 4 – CH LLORET 3
El Noia va complir i va acabar guanyant per classificar-se per la Copa sense dependre de ningú. El partit va ser molt igualat, i tot i que els de Sant Sadurní van aconseguir tenir un avantatge de 3-0, van patir fins al darrer moment per a lligar la victòria.
El Lloret necessitava els tres punts per tenir alguna opció d’entrar com a cap de sèrie al sorteig de la Copa. Conscients d’això, no es van arronsar ni amb un 3-0 en contra i van tenir al Noia contra les cordes en uns intensos deu minuts finals. Només alguna polèmica decisió arbitral i la falta d’encert en algunes jugades van impedir que no tornés de buit de l’Ateneu.

CP CEREDA 3 – SATHER BLANES HCF 5
El Ceceda va valer-se del joc dur i la permissivitat arbitral per intentar capgirar un marcador que se’ls hi va arribar a posar 0-4 en contra, però no va arribar a treure res i continua enfonsat a la classificació, sense donar senyals de poder-ho remeiar.
El Blanes, amb una clara i constant millora del seu joc, continua amb la ratxa de bons resultats, aquest cop a costa d’un rival que no li va donar gaires problemes i un polèmic arbitratge. Després de veure retallada el seu avantatge de 0-4 a 3-4, va saber sobreposar-se i apuntillar al Cerceda amb el 3-5 que esvaïa totes les opcions de remuntada.