C.P. VILANOVA: Arellano, Marin, Rocasalbas, Galan i Ferrer –cinc inicial- Riba i Bartrés .

C.P. VILAFRANCA: Domènech, Boira, Moreno, Miras i Montserrat –cinc inicial- Riba, Sama, Rodríguez, i Rosa

TARGETES BLAVES: Boira (C.P. Vilafranca)

FALTES: C.P. Vilanova 9 // C.P. Vilafranca 9

El C.P. Vilanova i el C.P. Vilafranca van jugar el derbi intercormarcal del Penedès-Garraf en el primer partit de la segona volta de l’OKlliga. El Vilanova, quart classificat de la lliga s’enfrontava al Vilafranca necessitat de punts per tal de sortir de les posicions de descens.

El partit va començar, amb tots els al•licients d’un derbi, les graderies estaven plenes d’aficionats dels dos equips, amb l’Eskala i l’Eskamot Blau presents al pavelló de les Casernes i els equips van sortir a la pista amb la intenció de guanyar el partit.

El Vilanova i el Vilafranca van sortir damunt de la pista amb ganes i alhora amb respecte, ja que només començar els dos equips van sortir a buscar el gol. El Vilafranca va ser el que va tenir la primera ocasió, ja que als 15 segons de partit el Vilafranca va disposar d’un penal, però el xut de Sergio Miras, va ser aturat per David Arellano. A partir d’aquest moment el Vilafranca va tenir les millors ocasions, ja que buscava més la verticalitat del joc, però va ser el Vilanova que en el minut 13 de partit es va avançar mitjançant Jordi Galan, però el Vilafranca no els va arronsar i 5 minuts després Sergi Miras, posava l’empat a 1 d’un fort xut. Però quan millor jugava el Vilafranca, Raül Marin va agafar una bola a fora l’àrea i va marcar el gol que avançava als del Garraf a manca de 4 minuts per l’acabament de la primera part. Amb el 2 a 1 el Vilafranca no es donava per vençut, però Jordi Batrés a manca de 46 segons va posar el 3 a 1, amb què acabava la primera meitat.

La segona meitat meitat va començar amb molta intensitat per part dels dos equips ja que van estar durant la majoria de la segona part amb un atac i gol constant, però amb l’avantatge de 2 gols pels vilanovins. Al minut 17 de la segona part, Jordi Ferrer va aprofitar una bola perduda a la frontal de l’àrea i a la mitja volta feia el 4 a 1. Aquest gol va desanimar als del Penedès que veien que la diferència en el marcador ja era massa i que quasi bé ja no hi podien fer res. Amb més cor que cap el Vilafranca intentava reduir el distàncies en el marcador, però sempre es trobaven amb el cos de David Arellano. Amb tot, va ser el Vilanova qui va tornar a diferenciar el marcador, mitjançant Jordi Galan, a manca de 3 minuts, un resultat que ja era massa favorable al Vilanova perquè el Vilafranca pogués fer res, tant sols en l’ultima jugada del partit, Sergi Miras va reduir el marcador i el va deixar amb el definitiu 5 a 2.

Texte i fotos: CP Vilafranca