5 de febr. 2010

HEM SEGUIT EL SORTEIG DE LA COPA DEL REY 2010


Avui divendres, cap a les 11:30 del matí, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret de mar, s’ha celebrat el sorteig del aparellaments de la Copa del Rey d’hoquei patins 2010, que es celebrarà a la localitat entre el 25 i el 28 de febrer.

El acte estava presidit per l’alcalde del municipi, Xavier Crespo; el president de la RFEP, Carmelo Paniagua; el vicepresident de la Fecapa, Joan Riera; el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Lloret, Francesc Oliva; i el president del CH Lloret, club amfitrió, Joan Perarnau. També es va comptar amb la presència de diversos mitjans de comunicació i dels representants dels vuit equips que prendran part en la competició.

Un cop fets els discursos de rigor -on tothom va coincidir en destacar la Copa del Rey espanyola com el millor torneig d’hoquei del món, i l’encert de que Lloret sigui la seu, al ser una població bolcada en l’hoquei i amb l’esport en general- es va passar a fer la signatura del conveni de col•laboració entre l’ajuntament de Lloret i la RFEP, i la presentació oficial del cartell de la edició d’enguany.

El sorteig es va fer mitjançant el tradicional sistema de copes, una amb les quatre boles corresponents als quatre caps de sèrie –Liceo HC, FC Barcelona, CP Vic i CP Vilanova-, i l’altre amb els quatre equips restants –CH Lloret, CE Noia, Reus D i CP Tenerife-, i les noies de l’equip femení del CH Lloret van actuar com a mans innocents.

Entrevistats en acabar el sorteig, cap dels tècnics dels clubs presents a la sala va fugir dels tòpics, i tothom va afirmar que en una competició com la Copa tots els rivals són complicats, no hi ha favorits, i sempre poden haver-hi sorpreses.

Els aparellaments finals, a falta de confirmar els horaris definitius, van quedar definits així:

Dijous 25:
-1- CH Coinasa Liceo – Cemento Teide P Tenerife
-2- CP Vilanova – CH Lloret

Divendres 26:
-3- Roncato P Vic – CE Noia Freixenet
-4- FC Barcelona-Sorli discau – Tecnol Reus D

Dissabte 27:
Semifinal 1: Guanyadors partits 1 – 2
Semifinal 2: Guanyadors partits 3 – 4

Diumenge 28
Final.

LES IMATGES DEL SORTEIG:

Molta expectació per a conèixer els aparellaments.

Algunes de les cares conegudes presents.

Carmelo Paniagua i Xavier Crespo estampant la seva rúbrica.

El acte va estar presentat per un vell conegut dels assidus al Palau Blaugrana.












Les personalitats presents van ser les encarregades de posar les boles amb el nom dels vuit equips.

Les mans innocents que van ser les “culpables” dels aparellaments.

Cap dels tècnics presents es va voler mullar en les seves declaracions.


Aprofitant l’esplèndid dia que feia, molts dels assistents van “comentar la jugada” en la plaça de l’ajuntament.