Aquí teniu els resultats dels diversos equips catalans que han disputat la Lliga Europea aquest cap de setmana:

LLIGA EUROPEA (JORNADA 6)

GRUP A

AGD MATARÓ HC 1 - RONCATO CLUB PATÍ VIC 5
Les poques possibilitats del Mataró per accedir a la prèvia de la Final a 6, passaven per derrotar al Vic, que ja no s’hi jugava res, però les va esvair totes en una pèssima primera part on va rebre un correctiu de 0-5 en contra que ja no va poder neutralitzar.
El Vic ja tenia la primera posició del grup assegurada, i es va presentar a Mataró carregat de juniors. Veient la poca resistència que li va causar l’equip local, no va tenir cap problema en encarrilar ràpidament el resultat i acabar el partit jugant amb tots el jugadors juniors que havia convocat.

GRUP B

CANDELARIA SC (POR) 2 - TECNOL REUS DEPORTIU 3
El Reus viatjava a la difícil pista del Candelària conscient de que una victòria els hi donava, com a mínim la classificació per la ronda prèvia de la F6. El conjunt tarragoní va fer un magnífic partit, i va aconseguir deixar-lo quasi sentenciat amb un 0-3 a favor. Dos gols del Candelària en el darrer minut van estar a punt d’aigualir la festa reusenca. Finalment el Reus es va classificar com a segon de grup i es jugarà la seva plaça a la F6 contra el Lloret. La eliminació del Candelària evita que la Final 6 s’acabi jugant a les Açores, una de les principals preocupacions de la resta d’equips classificats.

RSV WEIL AM RHEIN (ALE-SUI) 1 - CE NOIA FREIXENET 6
El Noia va aconseguir el passi directe a la F6 gràcies a un plàcid partit contra el Weil am Rhein, que ben aviat ja se’ls hi va posar de cara i no va acabar amb una golejada més àmplia per culpa dels pals i de que el Noia va aixecar el peu de l’accelerador a falta de 15 minuts pel final.

GRUP C

INFOPLUS BASSANO 54 (ITA) 0 - FC BARCELONA-SORLI DISCAU 4
Tot i ja tenir la feina feta, el Barça volia deixar inmaculada la seva actuació en la primera fase d’aquesta Lliga Europea, per això viatjava a Itàlia amb tots els seus efectius, conscient de que el Bassano no els hi donaria facilitats. Al final, l’equip italià no va mostrar la competitivitat que s’esperava d’ells, i va acabar sucumbint davant la efectivitat del joc blaugrana.

CH LLORET 3 - QUEVERT (FRA) 2
El Lloret depenia d’ell mateix per a classificar-se com a segon de grup i jugar la repesca, així que va sortir a decidir el partit i no especular amb els resultats. Però quan els lloretencs ja tenien el partit quasi decidit amb un 3-0, es van deixar sorprendre pel Quevert, que en un gran segon temps es van arribar a posar 3-2, i van tenir contra les cordes als locals en uns emocionants i tensos cinc minuts finals. El Lloret s’enfrontarà al Reus en la eliminatòria de repesca per la F6, amb el partit de tornada a casa.