28 d’abr. 2010

CH LLORET 5 - SHUM MAÇANET 0 (OK LLIGA J.25)

EL LLORET OBTÉ UNA PÀCIDA VICTÒRIA, I S’AFEGEIX A LA LLUITA PEL QUART LLOC

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d’Esports, Lloret de mar. Dissabte 24 d’abril de 2010, 19:30 h

CH LLORET (2+3): Serra, Marc Tibau, Rodri (1), González (3), Lladó (1) –equip inicial-, Casalí, Martos, Crespo i Roger.
Entrenador: Ivan Tibau

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE (0+0): Calonge, Roca, Castanyer, Vives, García –equip inicial-, Rubèn i Maqueda.
Entrenador: Jordi Roca

GOLS:
PRIMER TEMPS: 1-0 (4’) González; 2-0 (9’) Rodri
SEGON TEMPS: 3-0 (27’) Lladó; 4-0 (41’) González; 5-0 (43’) González.

ÀRBITRES: Valverde i Delfa

TARGETES BLAVES: Rubèn (SHUM)

FALTES: Lloret. 10 // SHUM: 10

PÙBLIC: Uns 100 espectadors.

- El SHUM presentava la baixa del lesionat Albert Soler.
- Abans del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Joan Antoni Samaranch, seguit amb molta solemnitat per tots els presents al partit.

El Lloret va obtenir una plàcida victòria davant d’un SHUM que, tot i disposar de bones ocasions, va mostrar-se feble en defensa i amb un nul encert de cara a porteria. Els tres punts enfilen als lloretencs al cinquè lloc de la taula, i el posen de ple dins de la lluita pel quart lloc, juntament amb el Reus i Vilanova.

El SHUM va ser el que va portar la veu cantant del partit durant els primers compassos, però el Lloret va aprofitar la primera jugada d’atac consistent que va crear per avançar-se en el marcador. Corria el minut 4, quan Xavier González va aprofitar una bona assistència de Rodri per batre a Calonge. Tan sols dos minuts més tard, el SHUM va disposar d’una oportunitat per restablir la igualtat en el marcador mitjançant un llançament de penal a favor, però Ferran Serra va refusar el llançament de Marc Roca.

El SHUM continuava amb el domini del joc, però amb poca claretat d’idees, el que feia que les seves arribades a porteria fossin desballestades per la ordenada defensa local, o, en el seu defecte, pel porter Serra, que es va mostrar molt atent i encertat durant tot el partit. Per la seva part, el Lloret, treballava molt bé les seves jugades, el que feia que les poques arribades a porteria que aconseguia trenar, mostressin més perill que les del seu rival. Així dons, als 9 minuts de partit, Rodri culminava una jugada creuant la bola lluny de l’abast de Calonge i feia el 2-0.

Els maçanetencs es mostraven completament ofuscats de cara a porteria, el que provocava que el Lloret es sentís cada cop més còmode sobre la pista, a més de gaudir d’una renda favorable de dos gols que li donava certa tranquil•litat per afrontar el darrer tram del primer temps. Els lloretencs anaven agafant confiança i van començar a prémer l’accelerador en busca del tercer gol. Al minut 16, Rubén Fernández tallava amb falta una internada del local Rodri, veient una targeta blava que l’excloïa temporalment del joc. La falta directa la va llançar Quim Casalí, però no va poder transformar-la en el 3-0.

La resta de la primera part va transcòrrer sense cap variació més en el marcador, tot i que els dos equips van disposar de diverses ocasions per marcar.

El segon temps va començar amb un gol matiner de Lladó. El defensa lloretenc va batre la porteria maçanetenca fent passar la bola entre tots el jugadors en un llançament de falta des de la frontal de l’àrea. Amb el 3-0 el partit va entrar en una fase d’ocasions constants a les dues porteries, però sense cap conseqüència remarcable, on els porters Serra i Calonge van ser les figures destacades, desfent totes les accions de perill que arribaven a les seves porteries. En aquest interval de temps, el SHUM va disposar d’un nou penal a favor que, novament Marc Roca, no va saber transformar.

Ja en el tram final del segon temps, Xavier González trencava definitivament el partit amb dos gols en dos minuts. El primer va arribar a falta de nou minuts pel final, amb un xut creuat des de la esquerra del porter, i el segon, dos minuts més tard, just desprès de que Serra resolgués amb solvència un mà a mà amb Roca.

El 5-0 regnant a l’electrònic encara s’hauria pogut vist alterat en els darrers instants, ja que els dos equips van cometre simultàniament la seva desena falta d’equip, però cap d’ells va poder aprofitar el seu llançament de falta directa corresponent. Així dons, el partit va acabar amb un resultat un xic enganyós vist la balança d’ocasions favorables a cada equip, però no per això es pot considerar injust, ja que el Lloret va mostrar-se en tot moment molt disciplinat en defensa, treballador en la construcció de joc i resolutiu en atac, tot el contrari que el SHUM.

MÉS IMATGES DEL PARTIT:

Els porters del SHUM portaven a la samarreta una publicitat diferent als jugadors.

El minut de silenci per Joan Antoni Samaranch va ser seguit absolutament per tothom amb total solemnitat.

Aquí no es pot dir allò de “els jugadors escolten amb atenció les instruccions de l’entrenador...”

El SHUM va disposar de nombroses ocasions i no en va materialitzar cap.