25 d’abr. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 25-

CP VILANOVA 5 – TECNOL REUS D 5
El Vilanova va oferir un altre vespre èpic a la seva afició, aquest cop empatant a pocs segons del final un partit que se’ls hi havia arribat a posar 2-5 en contra al minut 13. La insistència dels vilanovins a no donar per perdut el partit va ser clau per obtenir el premi de l’empat en els darrers minuts.
El Reus comença avançant-se, però de seguida, el Vilanova li capgira el marcador. Tot i això, en quatre minuts bojos, els reusencs marquen quatre gols i deixen quasi sentenciat el partit, però la seva falta d’ambició els porta a cedir l’empat en els darrers segons. Reus i Vilanova continuaran en la lluita pel quart lloc de la taula.

GEIEG SIDORME HOTELS 2 – RONCATO CP VIC 6
El GEiEG va plantar cara al Vic durant tota la primera part, malgrat anar sempre a remolc en el marcador, però es va enfonsar durant el segon temps, i fins i tot va ser incapaç de treure cap benefici quan el Vic jugava amb un home menys.
El Vic va fer un plantejament molt seriós en una pista molt complicada, com es la del GEiEG. Es va avançar ràpidament en el marcador i sempre va estar per davant. Durant el tram final del segón temps va jugar en inferioritat numèrica degut a la expulsió de López, però tot i això va marcar dos gols que sentenciaven el partit.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3 - HC COINASA LICEO 11
El Lleida no va poder fer res davant de l’allau de joc del líder, i només va poder maquillar una mica el resultat, quan el Liceo ja havia tret el peu del accelerador.
El Liceo continua ferm al capdamunt de la classificació, aquest cop desfent-se per golejada d’un innocent Lleida, amb cinc gols de Pablo Álvarez.

CE NOIA FREIXENET 7 – ENRILE PAS ALCOY 4
El Noia va patir més del compte per no deixar escapar els tres punts de l’Ateneu, sobretot en una primera part molt igualada. Tot i anar sempre per davant en el marcador, els noiencs van veure com l’Alcoy empatava a 4 en la segona meitat. Tres gols locals en els darrers minuts van sentenciar el partit.
L’Alcoy es va mostrar lluitador i va arribar a inquietar al Noia amb un 4-4 en el minut 35, però va acabar sucumbint i continua sense allunyar-se de la zona perillossa de la classificació.

CP CERCEDA 2 – CEMENTO TEIDE P TENERIFE 4
Un Cerceda molt precipitat es va estavellar contínuament contra la defensa Tinerfenya. La seva reacció va arribar tard, a les acaballes del partit, quan el resultat ja era de 0-4.
El Tenerife es va valer d’uns letals contracops per encarrilar el partit amb un 0-3 al descans, el que va fer que durant el segon temps es limités a defensar-se i fer passar el temps davant de la poca perillositat que mostraven els locals.

CH LLORET 5 – SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 0
El Lloret va mostrar-se mes encertat en atac i més seriós en defensa que el SHUM i va emportar-se els tres punts sense cap mena de patiment. Amb la victòria, el Lloret se suma a la lluita pel quart lloc de la classificació.
El SHUM genera moltes ocasions, però la seva falta d’encert atacant i la seva feble defensa, el deixen sense opcions d’emportar-se res de positiu de Lloret. Ja només un miracle pot salvar-lo del descens.

PROINOSA IGUALADA HC 7 – CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 5
L’Igualada dona un pas més cap a la zona tranquil•la de la classificació amb una victòria molt treballada davant del cuer. La gran actuació de Torner, amb quatre gols, va ser clau.
El Vilafranca es va mostrar molt combatiu i no va permetre que l’Igualada marxés amb comoditat en el marcador, però a acabar sucumbint en els darrers minuts. En la propera jornada podria consumar-se el seu descens.

SATHER BLANES HCF 3 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 5
El Blanes a estat a un pas d’aconseguir la victòria davant del Barça. Els blanencs s’han avançat per dos cops en el marcador, abans de caure davant de la millor efectivitat dels blaugrana.
El barça ha tingut que esforçar-se i suar per lligar els tres punts d’un partit que no han pogut decidir fins als darrers minuts.