12 d’abr. 2010

VILAFRANCA 2 - SHUM 3 (OK LLIGA J.23)

El Vilafranca, fa un partit per oblidar i perd contra el Maçanet

Partit per oblidar del C.P. Vilafranca que va tornar a perdre a la poliesportiva vilafranquina, aquesta vegada contra un rival directe, el Shum Maçanet per 2-3, fet que fa caure a l’equip vilafranquí a la última posició de la taula classificatòria de l’Oklliga.

El partit va començar com un gerro d’aigua freda per l’equip local, ja que només s’havia jugat un minut de partit i l’equip gironí ja manava en el marcador. L’autor del gol va ser Marc Roca. Els homes de Ricard Muñoz van sortir a la pista sense idees, apàtics, i sense saber a que jugaven. Només podem destacar les ganes que hi va posar Marçal Montserrat surtint des de la banqueta per mirar de capgirar el resultat, però ni així. La primera meitat poc va donar de si, amb un joc avorrit. En l’últim minut d’aquesta primera part, l’àrbitre va xiular penal de Ferran Rosa per tocar la bola amb el patí dins l’àrea, i els de la Selva no van desaprofitar l’ocasió i novament Marc Roca feia pujar el 0-2 al marcador. Va ser la pitjor primera part de l’equip Vilafranquí en aquesta Ok Lliga.

A la segona part l’equip vilafranquí va sortir amb molta més intensitat i amb ganes de reduir la distància en el marcador. Quan s’havien jugat cinc minuts de joc d’aquesta segona part, Marçal Montserrat aconseguia l’1-2 en un xut a mitja alçada molt ben col•locat. En aquests moments l’equip vilafranquí va desplegar el seu millor joc, on podem destacar una contra molt ben trenada pels davanters vilafranquins que van fer lluir al porter visitant, Calonge. Però els minuts anaven passant i les oportunitats no es materialitzaven, com ha anat succeint tota la temporada. En el minut 16 el CP Vilafranca va cometre la seva desena falta, la corresponent falta directa la va xutar Marc Roca que d’un fort xut va fer pujar 1-3, i feia el seu hat-trick particular. Faltaven 9 minuts per acabar el partit i el Vilafranca, buscava retallar distancies a la desesperada, i a manca de 1:52 per acabar el partit Roger Riba feia el definitiu 2-3. Ja no hi va haver temps per res més, i el Shum es va emportar els tres punts. El Vilafranca es va col•locar com a cuer de l’Oklliga i, cada vegada més, equip de primera nacional de cara la temporada vinent.

Jordi Mascaró.

CP VILAFRANCA: Doménech, Rodríguez, Boira, Miras i Riba – cinc inicial- Montserrat, Rosa, Sama i Moreno.

SHUM MAÇANET: Calonge, Maqueda, Roca, Castañe i Garcia –cinc inicial- Fernandez i Vives.

GOLS: 0-1 (1') Marc Roca. 0-2 (25') Marc Roca, de penal. 1-2 (29') Montserrat. 1-3 (41') Marc Roca, de falta directa. 2-3 (48') Roger Riba.

ARBITRES: Mayor i Dapena

Texte i fotos: CP Vilafranca