13 de maig 2010

100 ENTRADES PENJADES AL BLOG!!!

Ja fa cinc mesos i escaig, un 4 de desembre, per ser més concrets, vam decidir crear aquest blog amb el propòsit de continuar expressant les nostres vivències al voltant del món de l’hoquei patins... sempre des de la nostra visió personal i des de la llibertat d’expressió... però des de l’exili...

Dons, ves per on!... Ja hem arribat a les 100 entrades!... a més, coincidint amb el nombre màgic de 5.000 visites... quelcom que ens omple de joia, tenint en compte que ho fem tot amb il•lusió i per amor a l’art.

En aquest interval de 100 entrades hem tingut temps per seguir amb atenció la OK Lliga i la Lliga Europea, de viure intensament la Copa, d’emocionar-nos amb la Old League, de gaudir amb l’OK Stars, de conèixer la opinió dels seguidors, de regalar entrades, de contribuir amb les bones causes, de fer nous amics i mantenir als antics, de mantenir als antics enemics... i fer-ne de nous, etc... però, sobretot, ens ho hem passat bé!... i si hem fet que algú també s’ho hagi passat bé, encara millor!

Voldríem nombrar a tots aquells als que volem agrair que hagin contribuït a que siguem aquí, però de ben segur ens deixaríem a algú, per el que creiem que amb les nostres paraules, tot aquell que així ho cregui, es donarà per agraït.

Així dons, gràcies a tots aquells que ens van encoratjar a tirar el projecte endavant, a qui ens ha facilitat les coses per continuar, a qui no ens les ha facilitat, perquè així hem aprés a espavilar-nos, a qui ha volgut col•laborar d’una forma o una altra, a qui ens ha obert les portes per que siguem nosaltres els que col•laborem amb ells, a qui ens ha estat seguint,...

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!